Beyler sponsor firma olan ciee'nin yolladigi survey'i tamamlamadigimdan dolayi isten terminated edildim ve ciee en kisa zamanda ulkeme donmemi soyledi.Donmezsem ne olur bilgisi olan var mi ??
Beyler sponsor firma olan ciee'nin yolladigi survey'i tamamlamadigimdan dolayi isten terminated edildim ve ciee en kisa zamanda ulkeme donmemi soyledi.Donmezsem ne olur bilgisi olan var mi ??
nası bişeymiş o ya neden oldu ki böyle bir şey?
Sanırım çalışma iznin iptal olur. Çalışma iznin iptal olunca I-94 de gider. Out-of-status olursun. Var mı evlilik falan ufukta?
Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
sponsorlara aylık rapor vermek gerekiyor arkadaşlar. bana da olmuştu 31 temmuzda iş yerimde bi kağıt verdiler 2 ağustosa kadar cevap verin yoksa vizeniz iptal edilir diye. Eğer sana herhangi bir e-mail yollamadılarsa ( danışman şirkette buna dahil ) mahkemeye git derim.
survey gelmediyse sana mail olarak mahkemeye git eğer geldiyse sen cevaplamadıysan sponsorunla tekrar konuş internet baglantım yoktu falan gibi şeyler söyle düzeltmeye çalış
benim ev arkadaşım online check-in yapmadığı için sponsorluk anlaşmasını iptal etti o da 1 hafta içinde türkiyeye döndü..bende su an benzer durumdayım.haber vermeden 2.işte çalıştım ve istifa ettim büyük ihtimal benimde sponsor firma vizemi iptal edecek.ama ben dönmeyi düşünmüyorum..en fazla bir daha amerikaya gelemem ..ekle beni faceten bilgi paylaşımında bulunalım..ben bir amerikadaki avukata mesaj çektim cevap bekliyorum oğuz cihan..john lennon resmi var profilimde
sizin vizeniz iptal edilir ve kalmaya devam ederseniz , kacak duruma dusmus oluyorsunuz. Bu durumda sizi kimse hapse atmayacak ve havaalanindan cikista kimse size bu durumu sormayacaktir. Ancak sistemde kacka oldugunuz gorunecegi icin , otomatik olarak en az 10 yil Amerikaya giris yasagi gelecek. Sonrasi icin vize almaniz da mucizelere kalacak. Yani Amerikaya bir daha gitme olasiliginiz cok dusuk. Hayat bu ne getirecegi belli olmaz su kucuk bir olay belki geleceginizi etkileyebilir ileride. Bu yuzden olabildiginizce yasal cerceve icinde hareket etmeye calisin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
teşekkürler yorum için.peki baska bir işte çalışmaya devam edebilir mi? ve ayrıca iç hatlarda travel yaparken vizesi iptal olduğu için sıkıntı çekebilir mi?
merhaba arkadaşlar bende aynı durumdayım benim aracı şirketim CCI ve bende ilk işimden kovuldum 2. işde çalışmaya başladım fakat CCI onayı almadan çalıştığım için şuan vizem iptal edildi 2 haftadır hala amerikadayım ve biletim 25 eylülde değiştirmek çok pahalı ne yapıcağım konusunda hiç bir fikrim yok burda gerçekten çok saçma şeyler yaşadım kovulma konusundan tutunda bu CCI çalışanlarının yaptıkları haksızlıklara kadar ve şuanda amerikada parasız işsiz beklemektyim. benim durumumda olan arkadaşlar ne yapmaya karar verdiniz ? ben dönmek istemiyorum en azından travel kısmını tamalayıp gideyim diyorum ama bi yandanda korkuyorum
peki 2. işinde çalışmayı sürdüremiyor musun?
hayır çalışamıyorum şuanda işsizim ve ayın 15 ınden sonra kaçak duruma gelicem vizem sevis denılen herneyse o ıptal ne yapmalıyım uçak bileti çok pahalı ona vericeğim parayı travela vermek istiyorum açıkcası ama başıma kötü bişey gelirmi ondanda korkuyorum
aynı durumu bende yaşayacağım ..benim bilet 15 ekimde ve flexible değil..cebimde de sıfır para var. iyi de social security numberin hala duruyor başka bir iş bulabilirsin.araştırdığım kadarıyla bir daha amerikan vizesi alamıyorsun.mucize gibi.ama iç hatlarda havaalanında bir sıkıntı yaşanmadığını okudum bir yerde.sadece ülkeyi terk ederken uyarılıyorsun.
arkadaslar isten ayrilmanizi isverenin tutumuna baglayin yeni bir is bulup sponsorun onayini alin. Bu durumda sponsor kalmaniza izin verecektir ancak kendi kafanizdan yapacaginiz ve kimseye haber vermeyeceginiz durumlarda vzeniz yani programiniz iptal ediliyor.
arkadaşlar CCI sistemimde you are terminated as of 8.29.2013 yazıyor. benım bu tarıhten sonra amerıkada yasal kalma hakkım varmı yok mu ve termınated ediceklerını bana 2 hafta once bıldırmışlerdı. ben bu ulkeden en son nezaman çıkış yapabılırım
RAİNBOW bu sorunun yanıtını bulabildin mi? Bulamadıysan günler geçiyor, Amerika'daki Türk avukatlara bi telefon açıp sormakta fayda var bence
Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/
su anda hala ordaysan kacaga dustun arkadasim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks