gotobus üzerinden iyi turlar bulabilirsin. Bunlar Boston, Washington DC, Philadelphia, New York, Niagara aralarında genellikle ve günleri değişmekte kendine uygun olan gün aralığında ve fiyatında bulabilirsin. Bunlar dışında Kanada turları da var bunların fakat onun için vize alman gerekiyor. Bunu da New York yada Washington'dan alabilirsin ayrıca ABD'nin sınır kenti var Kanada ile şuan hatırlamıyorum adını oradan da alabilirsin vizeyi. O turlarında fiyatları gayet makul. Ben onu düşünüyordum fakat vize için bu dediğim yerler biraz bana uzak ancak New York'a geldiğimde geç kalmazsam bu tarz bir şey olabilir.
Benim iş bitiş 10 Eylül ve uçak 2 Ekimde süre çok uzun bende o yüzden 10 gün daha fazla çalışmak istiyorum ama daha işverenle konuşmadım umarım halledebilirim bu sorunu.
Travel kısmında arkadaşlar var benim fakat tam olarak netleşmedi hiç bri şey ve genellikle 2 kişi alırsa 2 beleş yada 1 alana 1 beleş tarzı turlardan yararlanıcaz bir kaç kişi daha var düşünen istersen bana pm at haberleşelim yinede. Bir şeyler ayarlamaya çalışırız hiç olmadı bilgi, tavsiye alırız.
Ve son olarakta songkick.com üzerinden de konserlere bakabilirsiniz yaşadğınız yerde yada diğer yerlerde. Mesela ben 26 Eylül Joe Satriani konseri düşünüyorum New York da. Düşünen varsa eğer iletişime geçebilir benimle.
Bookmarks