Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Manhattan ACIL YARDIM DOSTLAR :)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Standart Manhattan ACIL YARDIM DOSTLAR :)

Arkadaslar Manhattan'da toplam 90 gun kalicak bir hotel ariyorum fiyatlari biraz pahali gibi varmi bildiginiz biryer 90 gun'e ozel bir fiyat vericek olan? Ev yada Oda aramiyorum otel odasi ariyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

manhattan da bulamazzsin dostum otel odasi ucuza. Ev ya da oda bakacaksin.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

2000$ dan aşşa oda yok bırak evı .. Manhattın merkezde hıcbı sekılde ev bulamazsın kıralar dunya parası .. brooklyn de bile 1+1 ev ın kırası 1250$ dusun yanı .. en mantıklısı oda buralarda.. ha cok param var sıkıntı olmaz dıyorsun o zaman bırsey dıyemeyız

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Keske para olsa dostlar Peki arkadaslar 5th ave de calisacagim ben furnished tarzi bir ev ariyorum kutu kadar VArmidir tavsiyeleriniz? Illa downtown da olucak diye birsey yok metro heryere var. olmadi bisiklet var onemli olan guvenli bir ev olmasi. oda olayina pek sicak bakmiyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

nj de kal , oradan gel . ulasimin kolayligina gore bir bolge sec oradan arastir. Nj en iyisi ya da brooklyn civarina bakabilirsin cok sayida Turk ve digerlerini gorebilirsin orada.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Anladim, peki New Jersey'de guzel bir yer buldugumda benim icin cok sorun olurmu her gun gidip gelmem manhattan'a. Uzaklik pek sorun degil aslinda nasil olsa istanbuldan trafige aliskiniz Varmi NJ' tarafinda bilgidiniz bir yerler?

Birde Ozgursum Long Island dusunuyorum ben, oradan gelis gidis nasil olur?
    Konu AcemiWAT tarafından (25-07-2013 Saat 04:56 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı AcemiWAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladim, peki New Jersey'de guzel bir yer buldugumda benim icin cok sorun olurmu her gun gidip gelmem manhattan'a. Uzaklik pek sorun degil aslinda nasil olsa istanbuldan trafige aliskiniz Varmi NJ' tarafinda bilgidiniz bir yerler?

Birde Ozgursum Long Island dusunuyorum ben, oradan gelis gidis nasil olur?
    Bence Brooklyn den bak trenle kolay ulasım saglarsın .. Oyle ıstanbuldan alıskınız deme yıldırıyor her sabah aynı seyler aksam donmek felan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Peki arkadaslar long Island yada Nj nasil olur? adaya yakin yerler?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ev imkansiz bir kere cunku eve girmek icin kontrat lazim 3 aylik adama yapmazlar.NJ pek mantikli degil cunku gunde 6 dolar gidis gelis yol vericeksin.He birda metro kullanicam dersen en azindan gunde 5 dolar.Sana en mantikli tavsiyem oda kiralaman. USA ilan dan bak turklerden kirala.He dersen Hostel olsun hemen yardimina kosuyorum.

I have a couple of suggestions for inexpensive housing in New York from Alliance Abroad. But I am not sure how far they are from your job.

And while I know that your new job was totally approved by Alliance Abroad, I do not see in your formal information what the address is, or the contact information and your supervisor's name.

i am pasting in the two housing possibilities, and I will look for more when I have the address for Unique Settings, so that I can narow my search to places closer to Queens.

1) Hostelling International—New York American Youth Hostel
    Phone Number
    (212) 932-2300
    Website: Hostelling International - HI New YorkHI-New York | The Big Apple

Description
    The American Youth Hostel on Amsterdam Avenue is one of the least expensive youth hostels in Manhattan. The minimum number of people in a room is four, while the maximum is twelve. The cost for 4 - 5 people in a room is $32 per person per night, the cost with 6 - 8 people is $29 per night and the cost with 10 - 12 in a room is $27 per person per night. No special weekly or monthly payment plans are available. The Hostel is only open to students. It is located in an Upper West Side, Manhattan residential neighborhood. Midtown and Downtown Manhattan can be easily reached by the 1 or 9 train. Guests get a bed to sleep in and access to the community cafeteria. Air conditioning and cable TV are not provided. Address
    891 Amsterdam Avenue (at 103rd Street)
    New York City, NY 10025

Here is the second one -- I only have the website but it has three different locations around NY
    2) Jazz Hostels in New York City, Miami, Montreal - South Beach and New York Hostels

I hope you are doing well!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Peki bu hosteller nasil guvenlimidir? Birde ben oda icinde banyo ve tuvalet istiyorum varmidir? Ortak dusta arkamizda belirmesin sonra siyahi abiler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı AcemiWAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki arkadaslar long Island yada Nj nasil olur? adaya yakin yerler?
    Long ısland uzak baska trenle pen station a gelceksın. Onada hergun para dayanmaz aylık tren bıletı varmı long ısland ın bılmıyorum kalacagın yerler Brooklyn ve newjerseyın yakın yerler olması lazım.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sadece bizim gibi ogrencilere acik burasi.ama gidip gormedim sponsorumun mail i bu bana.internetten falan arastirabilirsin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

90 gunluk kalma icin mail attim fakat 2 gundur cevap yok. her ayi pesin vericegimide soyledim bakalim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sana onerim queens veya brooklyn de bir turkun yaninda konaklaman.Queenste cok rahat temiz oda bulabilirsin.61st woodside de kaliyorum ve manhattan a gidisim 10 15 dakika trenle.Karar senin genede

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Mumkunse kalicagim sure icerisinde tek bir turk bile gormek istemiyorum cunku oraya gidis amacim girgir samata degil dil ogrenmek. Bu yuzden hic turkce konusmak istemiyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evde cok durmayacaksin ki zaten

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Jazz Hostellara mail attim fakat 5 gun oldu hala donen yok

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)