work and travel in ben bu kadar lanet bir iş olduğunu bilseydim gelmezdim başta bunu söylemek istiyorum.burdan yapmak isteyen herkesin yapmaması gereken bir deneyim olduğunu düşünüyorum ayrıca eğer hayatınızda hiç aşağılanmadıysanız aşağılanmak istiyorsanız yapabilirsiniz bu programa takılabilirisiniz sizi tutan yok.işinizi seçerken dikkat edin özellikle housekeeper olmamaya dikkat edilmeli cidden tehlikeli bir iş müşterinin biri iftira attığı zaman siz bir hiçsiniz herkesin gözünde çalıştığınız yerde onlar için siz önemli değilsiniz onlara göre siz çalışmak zorunda olan bir hayvansınız afedersiniz ama gerçek bu . lütfen burdan duyuruyorum gidecek olan yada bu programa katılacak olan varsa yapmasın şirketiniz ne kadar iyi olursa olsun burda yapayalnızsınız , elinizden tutacak kimse yok işten atıldığınızda ve her halükarda geçerli bu durum hiç bir şirkete güvenmeyin hepsi yalancı . güzel vaatler verirler ama bi sorun çıkınca kimse kılını kıpırdatmaz ve üzülüyoruz der ancak.onuda biyerleri tutuştuğu için.