Yıl 2012, yer NJ Wildwood, Morey's Piersta Ghost Ship tarihinin ilk türkleri olarak ben ve BurakYILMAZ görevimizi tipik amerkalılardan farklı ve çok daha efektif şekilde yerine getiriyoruz. Makyözümüz Angelonun muhteşem tekniği ve kostümlerimiz sayesinde insandan başka herşeye benziyoruz.(o haldeyken bile her gün 3 5 liseli ergen call me maybe çekip telefon numaramızı istiyolardı.)Gemiye 10 siyahi(siyahiler beyazlara oranla çok daha fazla korkuyordu) bindiği haberi içeri geldiğinde rotasyonlarımız dolayısıyla aynı odanın iki farklı yerinden insanları korkutabilcek pozisyondayız. Beklenen an gelir ve siyahi arkadaşlar gemide tur atmaya başlarlar. Ama daha ilk odada iki Türke maruz kalınır ve olaylar gelişir.Bir taraftan Burak diğer taraftan ben saldırdıkça saldırıyoruz. Ortalık feryat figan ağlayanlar mı dersiniz koşarak kaçanlar mı kaçmaya çalışıp birbirine takılıp düşenler mi... Tabi 190 boyunda kaslı siyahi dostlarımızı bu hale soktuktan sonra burakla ben bi 15 dk gülmekten kendimize gelemedik muhtemelen ghost ship tarihinin en sağlam performanslarından birini sergiledik. Şimdi de işte ben istanbulda boş boş oturuyorum burak hala korkutuyo yine orda olmak vardı şimdi