Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili isim soruşturması yolcuları ,

Bugün itibari ile 137 gün sürmüş ve hala da süren isim soruşturmasının yenilen tarafı olarak aranızdan ayrılıyorum.

Kasım ayında bu yola çıkarak foruma üye olmuş ve bilgiler toplayarak sizler gibi work and travel hazırlık sürecine başlamıştım.Şubat 8 den beri beklememe rağmen sonuç alamayarak bugün programımın iptalini verdim.Yaşayanlar bilir , insanın ruhu nasılda çekiliyor bu süreçte.Her gün uyumadan ve her sabah uyanınca ilk baktığınız yer ceac, ikinci olarak konsolosluğun sitesi ve 3. olarak turkishwat.Bu süreçte gerçekten her yeni günde azalan farklı umutlara tanık oluyorsunuz.Bu konuyu da şuandaki idari süreçlerin geçmişteki idari süreçlere göre farklılıklar gösterdiği için kalan ve kalacak olan arkadaşlara taze bilgiler olsun diye açmıştım.Çok şey öğrendim , tüm kinimi ve sinirimi burada paylaştım.Hakkınızı helal edin.Belki seneye tekrar bu yola düşerim,bunu zaman gösterir.Soruşturma sürecini aşarak Amerika'ya gitmiş ya da gidecek olan arkadaşlarıma güzel bir wat diliyorum , her şey gönlünüzce olsun.

Eyvallah kardesim cok sey ogrendik senden,bu sene olmadi insallah seneye olur,her sey gonlunce olsun ve bizi bu duruma dusurenlerinde bir gun bu duruma dusmesini haftalarca aylarca beklemesini diliyorum ozaman anlarlar nasil dayanilmaz bir sey oldugunu.