Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İyi hissetmiyorum,yardim edin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yatılı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim merak etme şu an herkeste aynı duygular var herkes aynı hissediyor benimde şu an 5. yada 6. günüm biraz alıştım sayılır ama ilk iki günüm nasıl geçtiğini sen zaten yazmışsın oraya kaç kere geri dönmeyi işi bırakmayı düşündüm bişey yiyemedim ama istemediğimden değil küçücük kasabaya gelmişim yemek yiycek yer yok ondan yiyemedim ama beni görsen nasıl sıkıntıdayım iki günde kelleştim valla sonra işe başladım hareketli bi iş birde öğrenmeye çalışıyosun o arada açlığımı, evi falan unutmuşum sonraki gün o küçük kasabada yürüyüşe çıktım biraz rahatladım derken birde grocery buldum yiyebileceğim bişeyler aldım dikkat ettiysen yalnızım sende çık biraz dolaş hava al sonra yiycek bişeyler bulmaya çalış en basitinden bunların her yerde bi mcdonaldsları var dene eminim bi kaç güne hepsi geçecektir
    Kardesim inan ki burda mcdonalds yok.subway var ordan yiyorum bazen ama tok hissediyorum yani istemiyor canim hicbir sey.ve gercekten donmek istiyorum.ciktim gezdim grocery gibi.bir sey de buldum ama aldigim tek sey su oldu.suyla yasiyorum resmen.bugun ise baslarim umarim artik ve alisirim umarim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    11

Alıntı player Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim inan ki burda mcdonalds yok.subway var ordan yiyorum bazen ama tok hissediyorum yani istemiyor canim hicbir sey.ve gercekten donmek istiyorum.ciktim gezdim grocery gibi.bir sey de buldum ama aldigim tek sey su oldu.suyla yasiyorum resmen.bugun ise baslarim umarim artik ve alisirim umarim.
    Player nickli arkadaş buralara uğramaz mı bir daha, bir de şimdi sorsak amerika deneyimin nasıldı diye, başlarda çok zorlasa da bence çok güzel şeyler söyleyecektir şimdi diye doğuyor içime

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Döndüm kardeşim bok gibiydi amerika deneyimim.Kovuldum işten,parasız evsiz kaldım.Bir daha gitmeyeceğim demiştim 2 sene önce kendime hala öyle diyorum.Gittiğim o küçük kasabadan nefret ediyorum.Amerikadan sonra bok gibi bir hayatım oldu,toparlayamadım.Kız arkadaşım ayrıldı ben amerikadayken falan.Daha bir sürü şey yani.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)