AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ !
http://www.mta.info/nyct/maps/submap.htm
AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ !
http://www.mta.info/nyct/maps/submap.htm
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ny subway ucretleri su sekildedir.
tek binis : 2 dolar
gunluk : 7 dolar
haftalık : 25 dolar
aylık : 81 dolar
arkadaslar newyork subway ilk bakıldıgında cok karmasık gorulebilir.
fakat harita ve işaretleri izleyerek gitmek istediginiz istasyona kimseye sormadan gidebilirsiniz..
ayrıca google map te size bu konuda cok yardımcı olur. ornegin JFK de inen birinin port authoritye nasıl gitmesi gerektigini anlatyor asagıdaki ornek..
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...7&z=12&start=0
Ilk sene pek anlamamistim fakat 2. NY seferinde nasil kullanilacagini ogrenmistim, bircok yere sorgu sual olmadan ulastim maps.google ve harita varsa hersey rahatlikla bulabilirsiniz arkadaslar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Guncel metro fiyatlari
Gunluk: 8.25$
7 gunluk: 27$
14 gunluk: 51.50$
30 gunluk 89$
Tek kullanim: 2.25$
Sometimes memories can kill...
Baya bi zaman gelmiş sanki, gerçi bilmiyorum ama fazla değil midir arkadaşlar?
nyda calisacak arkadaslar kesinlikle aylik metro pass alsinlar cok ucuza geliyor o sekilde hemde biliorsunz metro 24 saat calisiyor nyda. bazi local stationlar kapali sadece.
arkadaşlar ben NY'da 3 gece 4 gün kalacağım ilk gittiğim zaman.Sizce haftalık metro card mı alayım yoksa tek biniş mi kullanayım?
benim JFK havaalnından penn istasyonuna gitmek lazım metro kullanarak. verdiğiniz siteden bakıcam kimseye sormadan otelimi bulurum inşallah
arkadaşlar bu metro ağı çok karışık geldi ben JFK dan Penn stationa giderken hangi araçları kullanacağım ? Air train e bineceğim peki ya diğeri ?
John F.Kennedy havalimanında 8 ayrı terminal bulunmaktadır ve bu terminaller arasında işleyen bir tramvay sistemi mevcuttur. (Air Train) Air Train ile terminaller arası seyahat ücretsizdir. Ancak siz Air Train ile Jamaica Station'a gideceğiniz için (Metro ağına bağlanan nokta) 5 dolar ödemeniz gerekecek.(Daha pahalanmış olabilir.) Jamaica Station'a vardığınızda Metro E'yi kullanarak, Penn Station'a (34.street üzerinde bulunan) gidebilirsiniz.
""Let the game begin""
Çok teşşekür ederim hocam, peki günlük bilet almam mümkün mü air train e binmeden önce ?
Yok alamazsın öle bişey air train'e binmeden önce.
""Let the game begin""
port authority e en kolay nasıl ulaşılır
Bununla alakli konu var diye hatirliyorum ancak yok ise bununla alakali konuyu acman yararina olur. Baska konularin altina yazarsan gume gidebilir mesajin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks