dostum isim soruşturması tamamlanan ve pasaportunu elçiliğe vize basılması için gönderip tamamdır bu iş gidiyorum diye sevinen fakat 8 gündür pasaportuna vize basılıp gönderilmeyen insanlarda var o yüzden beterin beteri var diyorum ben. ümitlendiriyolar listede takip numaranı yazarak pasaportunu gönder diyolar gönderiyoruz bu seferde vize basılıp pasaportumuz geri gelmiyo. haziran bitiyo ben hala gidemedim artık illallah ettim yani. lanet olsun. hırs yaptım bıkmadan usanmadan sonuna kadar kovalıcam ama bir daha work and travel mı şeytan görsün yüzünü daha gitmeden soguttular programdan![]()
millet hayattan soğudu yemin ediyorum vizemi alsaydım bugün uçuş günümdü şuanda pariste filandım aktarmamı bekliyor olacaktım![]()
Canakbay oyle mi diyorsun yaa (alinti yapmayi beceremedim)hala umudum vardi ama ek idari isleme kaldim demek ki.yoksa 3.ay da aciklanirdi yani dogru...of bilmiyorum yaa ucak biletim yarin sabahaydi 27 hazirana aldirdim.is sorun degil konustum ama temmuza sarkarsa da ki buyuk ihtimal sarkacak, ucak fiyatlari tavan yapicak.offf of bu nedir yaa
Bi de bisey soracagim sanki name check e kalan cok az kiz var gibi genelde erkekleri birakmislar sanki.eger oyleyse bahtsiz bedeviyim ben resmen
Kıstas yok arkadaşım Amerika'daki herhangi sabıkalı biriyle isim benzerliğin varsa o yüzden bırakıyorlar.Araştırıyorlar tabi sen olmadığın ortaya çıkıyo and than go to USA.
---wat where amazing happens---
Aslinda iki ismim var.wat sirketi dedi ki ilk ismi kabul ediyorlar.ilk ismim de fatma.yani arapca kokenli ve cok yaygin bir isim.anlamadigim sey vizeye giderken belgelerde iki ismim vardi ama bir belgede (sanirim o en onemlisi) ilk ismim vardi sadece.sirket de dedi ki sorusturmanin onla alakasi yok.valla ben bisey anlamadim bu isten.terorist gibi bir tipim de yok.kac kez yurtdisina ciktim shengen vizem bile vardi yani.ben de ilk kiz kendimi goruyorum belki cok vardir tabi bilmiyoruz
Abi ben anlamıyorum ya bunları cidden anlamıyorum. Yahu pasaporta vize basıp göndermek ne kadar zor olabilir ya. Ya madem bi kağıt parçasını basamıcaksınız pasaporta madem o kadar acizsiniz keşke çıkmasaydım isim soruşturmasından. lanet olsun ya. yemin ediyorum kanser oldum. sinir hastası oldum ya.al işte bugünde geçti umut dolu bekleyişle.bıktım ya hergün 150 kere maillerimi kontrol edip mail gelmiş mi acaba diye bakmaktan ,bıktım günde 150 kere de ceac deki durumum guncellenmiş mi diye bakmaktan. gitti bütün arkadaşlarım çevremde ki bütün insanlar gitti !! sıkıldım artık insanların noldu ya senin wat işi demelerinden, yoruldum . vazgeçme noktasına geldim artık ya yeter yeter temmuz oldu temmuz nabıyo bu adamlar orda ne iş yapıyolar!!!!
Konu Leppävaara tarafından (19-06-2013 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir.
Dostum yüzlerce kez denedim yüzlerce kez ama düşüremedim hiç bir şekilde hep telesekreter çıkıyo. Mail atıyorum maillerime de cevap alamıyorum. Şirketim de beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok diyo az önce de son kalan arkadaşımı otogardan otobüse bindirip uğurladım . moral yerlerde anlayacağın.![]()
abi sorma ya , bildiğin 2. ye başladım name check beklemeyine çilem varmış arkadaş, hayır daha önce erasmus yaptım ya 24 aralık 2012 de döndüm daha ülkeye madem zararlı birisiydim finlandiya neden bana oturma izni verdi diyorum kendi kendime, çözemiyorum bu işin mantığını
neyse ya artık yapcak bişey yok hayırlısı neyse o olsun.
ha bu arada daha öncede söylediğim gibi
Case Creation Date: 29-Apr-2013
Status Updated Date: 18-Jun-2013
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.
ceac daki durumum 6 hazirandan sonra 2. kez güncellendi dün ama işte hala bi haber yok elçilikten ne bi arama ne de bir mail yolluyolar tarafıma.
Arkadaslar yarin mi guncelleniyor liste?
Dostum takip numaram yayınlandı listede ( islemleri tamamlanan gocmen olmayan vize basvurulari - Amerikan Buyukelciligi Ankara, Turkiye takip numaram 18TX00 ) pasaportunuzla ds 2019 belgenizi gönderdin yazıyodu karsısında daha ne sorusturmasıdalga mı geçiyolar bunlar benimle
![]()
Konu Leppävaara tarafından (20-06-2013 Saat 11:32 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlkar selam bugün bir mucize oldu sanırım vizem onaylandı ve danışmanım elden direk teslim almış salı günüde bileti artık hayırlısı ile gidiyorum bakalım. Allah kolaylıklar versin.
Erkek arkadasimla dün sabah gidecektik o gitti ben gidemedim dogal olarak.dun facebookta gezinirken bi iki gun once gidenlerin yorumlarini okudum.butun isler iptal, cok magduruz nasil is bu dava acicaz, iste simdi housekeeping oneriyorlar istemiyorum falan yazmislar.hemen erkek arkadasima mesaj attim ucaktayken, ddm insallah senin isinde konaklamanda problem yoktur.bu gece 3 te yazmis, iyi ki gelmemissin isimi iptal etmisler baska bi yerde garsonluk oneriyorlar ama nerde oldugunu maasini bile bilmiyorum diyor.ucakta tanistigi bir arkadasiyla beraber çinlilerin yaninda konaklama vermisler 4 kisi bir banyoyu kullaniyoruz dedi.gelmedigine şükrediyorum sen yapamazdin burda zırlamaya baslardin diyois verenler turkleri hic sevmiyormus, taksici bile 80 dolara anlasmalarina ragmen 120 istemis vermeyince de sikayet etmis oradaki ofise ve polise gidicem demis.onlar da naparsan yap demisler. Sirf turk oldugumuzu bildigi icin yapti diyor.simdi benim anlamadigim sey abi bu kadar para veriyoruz, uzerine name check e kaliyoruz aylarca arastiriyorlar artik neyi arastiriyorlarsa, elimizde kapi gibi is sozlesmeleri oluyor ama adamlarin umurunda degil. Nedir bu nefret, nedir bu 2. Hatta 3.sinif insan muamelesi? Yaziktir yaa.simdi dava acsak ne olacak onlar abd li biz türk.resmen asagilama bu baska da bisey degil.madem istemiyorsunuz yapmatin wat diye birsey.ama lafa gelince her yil su kadar ogrenci wat programi ile ülkemize geliyor demeyi biliyorsunuz. Ben hala gitmek istiyorum ama sirf erkek arkadasim icin.yoksa artik icimde gram heves kalmadi.new yorku miami yi görmeyi hayal ederdim ne guzel yerler falan diye simdi inanin sogudum nefret ediyorum.memleketlerine yerlesecek degiliz, yemiycez de sadece 3-4 ay calisip gezip gelecegiz.ne bu dusmanligi kotu muameleyi ne de bunca zamandir beklemeyi hak ediyoruz!!!
doğru söylüyorsun malesefki böyle gerçekler.Ben iş konusunda her zaman şehire uzak güçük kasabalardaki işleri tercih etmenizi öneriyorum.İlk başta işveren işciyi zor bulduğu için kıymetli oluyorsun hemde küçük kasabalarda daha sıcak bir hava oluyor.Ama şehirlerde her türlü manyağı bulabilirsiniz.
Şu anda 27 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 27 misafir)
Bookmarks