arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var. Workandtravela 3.yaz katıldım bu yaz. İlk yazımda vizem bittiği gün dönmüştüm. İkinci yazımda vizem bitti ve 1 aylık tatil süremi 2 hafta kullandım ve türkiyeye döndüm. Bu yaz gitmek için vize görüşmem esnasında vize görevlisi bana geçen yaz neden geç kaldığımı, vizem bittikten sonra neden geç döndüğümü sordu. Ben de workandtravelda vize süresi işte çalıştığım süreye göre belirlendiğini, bittikten sonra 1 ay tatil yapma hakkımın olduğunu söyledim. Surat buruştura buruştura zorla vizeyi verdi ve bu yaz vizem bitmeden dönmem gerektiğini söyledi. Neyse uçuş günüm geldi ve 3-4 gün önce amerikaya geldim. Şu border security check esnasında pasaportuma el konuldu ve güvenlik odasına alındım. Orda 3 saat süren karın ağrılı bir süreçten sonra bir polis tarafından ofisine çağrıldım geçen yaz neden vizem bittikten sonra dönüş yaptığım soruldu yine. Yine aynı şekilde anlattım. Neyse bi dahaki sefere geç dönmemem gerektiğini yoksa böyle alıkonulabileceğimi söylediler. Şimdi neden böyle sorunlar yaşıyorum? Bu yaz ne yapmalıyım?