Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD de iletişim ?

Hayalperest Watçı mobidik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayarlar genel hücresel daha sonra hücresel veri ağına gir internet yazıyor ordan 1 harf sil telefon nete bağlanmaz
    Coooook tesekkur ederim

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

ben mobil servisi kapatacagımızı varsayarak yaptım o yorumu.yoksa sadece 3g kapatarak olmaz girer fatura

ek olarak android telefonlardada mobil servis butonunu etkisiz hale getirilince sorun çözülüyor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sonuc olarak hangi tarifede karar kildiniz? nu onemli bi baslik bi sonuca ulasilmadi mi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 kuruş diye bişey yok boşuna ümitlenmeyin dakikası 6 tl karşı taraf ararsa seni sendede 6 tl gider dakika başı ve ücretlendirme periyodu 60 sn yani burayı arayıp 61 saniye konuşsan 12 tl ödersin velhasılkelam tr de kullandığınız hattı kesinlikle amerika kullanmayın oraya inince netten skypten arayın konuşun 5 euro atın skype yeter size ilk gittiğiniz zaman için
    isterseniz tarifeleri kontrol edin öncelikle. njden türkiyeyi dakikası 50 kuruşa arıyorum avea ile tek sorun 60 snlik ücretlendirme periyodu. Ayrıca anlaşmalı operatörden ziyade hat problemi oluyor. at&t ve t mobile ile kendi telefonumdan sorunsuz *121* yapabiliyorum ama sevgilimin telefonundan not allowed hatası vererek olmuyor. kısacası biraz da şans işi. Gelen çağrılar da 50 kuruş olarak ücretlendiriliyor dakika başına.

Bu arada bilmeyenler için xfinity wireless ücretsiz 4 temmuza kadar ve neredeyse her yerde mevcut onu kullanabilirsiniz şimdilik

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar merhaba ben burdan turkcell hattımla gidicem.orda işverenimi aramam lazım varınca nasıl aricam? orda jetonlu telefonlar var mıdır her an bulabileceğim? nasıl arayabilirim işverenimi amerikan numarasını?bir yardım lütfen

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı player Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba ben burdan turkcell hattımla gidicem.orda işverenimi aramam lazım varınca nasıl aricam? orda jetonlu telefonlar var mıdır her an bulabileceğim? nasıl arayabilirim işverenimi amerikan numarasını?bir yardım lütfen
    Dunya telekom die bisey var sirketim bana onu vermisti hat olarak 30 dolara sınrsız amerika ici konusma+ sms vardı bi arastır istersen ilk ay isini görür.

Uploaded with ImageShack.us

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Orfz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dunya telekom die bisey var sirketim bana onu vermisti hat olarak 30 dolara sınrsız amerika ici konusma+ sms vardı bi arastır istersen ilk ay isini görür.

Uploaded with ImageShack.us
    kardeşim bu hattı nerden alabilirim ben?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Benim sirketim vermisti hacim bana bu hatti.Sitesine bi bak istersen dunyatelekom yaz google a cikar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Orfz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sirketim vermisti hacim bana bu hatti.Sitesine bi bak istersen dunyatelekom yaz google a cikar
    Baktım ama pek anlamadım yani internet üzerinden mi alıyoruz kart nasıl elime geçicek bilmiyorum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı player Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baktım ama pek anlamadım yani internet üzerinden mi alıyoruz kart nasıl elime geçicek bilmiyorum
    sadece işvereni aramak için alınmaz hocam bence pahalı yani amerika içi sınırsız konuşmayı kullanamıyacaksın boşa gidecek onun yerine turkcelin yurtdışı paketi alabilirsin yada ankesorlü telefonlardan da arayabilirsin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)