Alıntı WAAAAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazilanlari fazla vaktim olmadigi icin okumadim umarim ayni seyleri yazmiyorumdur. biz 3 arkadas cebimizde 2000 dolarla geldik, otostop ve bisikletle gidip geliyoruz araba sart alicaz biz de. size onerim 2 hafta idare edin eger is yerinize yakinsaniz 2 hafta sonra toplu para alicaksiniz unutmayin yani baya bi paraniz olucak, 2000 dolari gecmeden bi araba alin, arabanin 3 aylik toplamda 300 400 dolar civari sigorta parasi olucak ve bazen arabaya plaka ucreti de vermeniz gerekiyor o da 150 200 dolar civari bunlari hesaba katarak bi araba alin. arabayi zararla da olsa bi sekilde satarsiniz bu yuzden travel inizi cok fazla etkileyecegini sanmiyorum, araba almazsaniz calisacaginiz surede rezillik cekersiniz traveli biraz daha iyi yapmak icin bu rezillige degmez ustelik arabayi satarken zarar edeceksiniz die de bisi yok, cebinizdeki para cok iyi rahat olun ama dikkatli harcayin, ayrica 2. isi dusundunuz mu bilmiyorum ama tahminimce ingilizceniz iyi bu yuzden bakmadiysaniz bile 2. ise bakmanizi siddetle oneririm, uzun yazdim ama aciklamak istedim iyi watlar
şöyle bir durum var biz ne bisiklet nede otostopla gidemiyrouz yol üzeri çok işlek değil işlek yola varıncaya kadarda zaten az kalıyo bizim mc e o yüzden otostopda olmuyor bisikletde yok yani anca bir şekilde bulup almamız lazım birde burda üniversitede okuyan bir türkle tanıştık oda 1 temmuzda gidiyor biz o yüzden 2 hafta sonrasını beklemeden karar verelim diyoruz hani hem o bize uygun ve iyi araba bulmaya yardımcı olur hemde 2 hafta git gel gerçekten zulüm burda.Parayada dikkat ediyoruz ama daha yarın işe başlıcaz o yüzden 2 iş şimdilik nasıl olur bilemedeik hani bir başlıyalım 1 hafta belki 2 hafta geçsin o zaman bakarız 2.işe diye düşündük.Birde 2.iş zor gibi çünkü mclerde her hafta çalışıcağımız saat değişiyor belki söylesek biz 2.işde çalışıcaz sabit tutun diye ama o zman nasıl olur bizim çalışcağımız saatleri düşürrlermi ona hiç fikrim yok.Ama bizim için şu anlık öncelik araba yada bisiklet almak araba alırsak yakın yerlere florida gibi yerlere giideriz offlarda ama bisiklet alırsak sadece işe git gel olucak tabi 2si arasındaki maliyet farkıda var çok kararsızız hala :/