Arkadaşlar merhaba
15 hazıranda oceandayım , şuana kadar konaklamayı ayarlamayan arkadaş varsa
beraber ev tutabiliriz
Arkadaşlar merhaba
15 hazıranda oceandayım , şuana kadar konaklamayı ayarlamayan arkadaş varsa
beraber ev tutabiliriz
bende 19 unda new york tayım.ordan ocean city maryland e.geçcem.konaklama bende ayarlamadım.fakat saat 15 te o gün ny den ocean city ye nası gelcem fikrin var mı?otobüsler sabahtanmış galiba
Ocean'a ulaşımı E point sitesinden randevu alarak yapacaksınız. Onlar hava alanında karşılayacak sizi. 80dolar yaklaşık. Yanınıza min 700 dolar alın. Ben West OC deyim. Konaklama için bana da birileri lazım. Adım Levent Keskin. Bir şey gerekirse ulaşırsınız... Ben de aranıyorum... Ki birlik olmakta fayda var. İnsanlar biraz enteresan burda.
Hocam ben de 16 haziran gibi varıcam ocean city rehobot a eğer tutacağımız ev iş yerime yakın olursa ben de katılmak isterim.
Henüz konaklama işi kocaman bir soruama 3 saat sonra ucagım kalkıyor ulaşınca napıcam bilmiyorum
ocean a ulaşınca tekrar yazarım inşallah sokakta kalmayız
![]()
abi bende 19 unda geçeceğim ny den oc ye e point ayarlıyorum sen nsl gitmeyi düşünüyorsun
Ocean city de bir gece geçirdikden sonra rehoboth a geldim öğlen saatlerinde..ocean city epoint deki adamla konuştum o beni 1 hafta kalabileceğim bir yere getirdi...daha fazlada kalabilirmişim duruma göre bakalım nasıl yapcaz D:
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks