Arkadaşlar öncelikle red aldım.Evraklarıverdim parmak izinide verdikten sonra beklemeye başladım sarışın güzel bir bayanda numaram yandı,gittim yanına bana nerede okuduğumu hangi bölüm okuduğumu bu mesleği niçin seçtiğimi,Amerikada nereye gidiceğimi,hangi şirkette çalışacağımı ve ne iş yapıcağını sordu bende busboy dedim ne iş yapar dedi bende food servis dedim ardından kardeşimin olup olmadığını kaç tane kardeşimin olduğunu ,kardeşlerimin ne işler yaptığını,evli olup olmadığını,babamın ne iş yaptığını da sordu bende çiftçi olduğunu söyledim ne yetiştirdiğini sordu.bende mısır yetişdirğini söyledim.popcorn mu dedi evet dedim gülmeye başladı.Ardından annemin işini sordu bende çalışmadığını ev hanımı olduğunu söyledim.bu soruların arasında 1 soru sordu ama soru çok uzundu anlayamadım sorry didn't understand dedim soruyu geçti.Ben vize onaylanmasını beklerken sana vize veremicem dedi.Adalet midir bu bukadar soru sorup sorularada cevap verip sadece 1 soruyu anlamadığımdan cevap vermediğimden vizeyi vermemesi??
Bookmarks