bende 10 gündür dells'deyim havalar ben geldiğimde 15 derece civarıydı ve hergün yağmur yağıyordu ve şu anda hava çok kötü dün yağmur yağdı bugün de yağmurlu kesin olarak uzun kollu birşeyler getirin hırka vs olabilir...Yemek konusu : hazır çorba konserve ton balığı vs getirebilirsiniz yada konserve yemek şeklinde barbunya vs ben getirmiştim özellikle ilk günlerde çok iyi oldu ortama alışana kadar sonra walmart var orada herşey var yiyecek giyecek elektronik herkes oradan alışveriş yapıyor ve şu sıralar inanılmaz kalabalık gelmeden önce sakın hamburger falan yemeyin kendinizi buraya hazırlayın dondurulmuş mikrodalga ürünleri çok fazla tüketiliyor 2 tane burgeri 4 dolara almıştım dana eti gayet güzel dondurulmuş nugget var öyle yani pizza var var da var en ucuz muz 54 cent mevye aslında pahalı değil gitmeden önce herkes tek tek satıyorlar demişti ama tek satılan bir kaç ürün hariç hepsi lb denilen ölçüyle satılıyor tam olarak kilo karşılığını bilmiyorum yaklaşık 1.5 kilo falandır aldığım muz 2 dolar tuttu onun haricinde çok hayaliniz olmasın ufak biryere geliyorsunuz )