Arkadşlar bavul hazırlığı içerisindeyim yiyecekleri, konserveleri(ton balığı, barbunya, mısır) uçağın içine alacağım sırt çantama sokabilirmiyim?
Arkadşlar bavul hazırlığı içerisindeyim yiyecekleri, konserveleri(ton balığı, barbunya, mısır) uçağın içine alacağım sırt çantama sokabilirmiyim?
Problem çıkabilir.Valize koy daha iyi.Ayrıca konserve neden alıyorsun ki?Amerika'da çok ucuz onlar.
""Let the game begin""
İlk günler oranın yiyeceklerine alışmak için bide uçak beklemelerinde hemen açıp yemek için
Ben büskivi falan almanı tavsiye ederim.Çünkü konservede sorun çıkabilir metal olduğu için.Ama yine de sen bilirsin tabi.
""Let the game begin""
Sırt çantasında almazlar dostum yasak direk çöpe attırırlar. valize koyabilirsin ama niye alıyosun. Ben de harbi anlamıyorum dostum ya bu konuyla beraber biçok konuda gördüm yok işte konserve yemek götürelimmi diyenler yok ton balığı yok barbunya pilaki. hacı siz amerikaya gidiyosunuz afrikaya diil. ne bu valla gülüyorumben hazır çorba koymustum baya gecen sene, bavulda unutmusum amerikaya gittim, geldim, 1 sene geçti hala o hazır çorbalar içilmedi. çok kasıyosunuz
![]()
Ton balığı götürmek çok mantıklı değil ama barbunya götürülebilir. Benim tavsiyem konserve içerisindeki yaprak sarmadan götürmek. Ucuz, doyurucu, kolay taşınabilir ve ABD'de yok. Reklam olmaması için nerede satıldığını burada söylemeyim.
Hocam valize fındık fıstık koysam sorun olur mu
yahu yeme icme konusunda ne hassas milletizkimse merak etmesin amerikd yeme icme sorunu ysamazsiniz , hersey mevcut fazlasiyla. ucakta da tikabasa yiyorsunuz.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
börekte sorun çıkar mı?bende havalimanında 13 saat beklicem.havalimanı da pahaldır.
arkadaslar ben balığa kadar herşeyi gecirdim abartı bir kontrol yok sadece sordugu soru bavulunuzda ne oldugu bunun yanında bir çok yiyecek vs. soktum ne isterseniz koyun bence ufakta olsa risk var ama deger.sahsen ben domuz eti kokusuna tahammul edemedigimi farkettim ve kaldıgım odada yemeklerimizi yapıyoruz.Mantı vs geleneksel seyler yaptık ilgi goruyor kafanıza takıcagınıza koyun bavulunuza![]()
valla alabildiginiz kadar TR den yemek hazir corba konserve alin yaniniza buraya ilk geldiginizde restoranlarin cok agir kokusundan bi sey yiyemiceksiniz. Ben aldim yanima keske daha fazlasini getirseydim diyorum. Adamlarin yemek kulturleri yok.
Ben hiç yadırgamadım bulunduğum yeri.Yemekler de pizzalar özellikle çok güzel.Alışırsınız.Çalışmaktan yemek yemeye zaman kalmazdı benim bulunduğum yerde.
---wat where amazing happens---
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks