Merhaba arkadaşlar,
Norfolk -Virginia Beach arasındaki ulaşımı nasıl sağlayabilirim? konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.Pazartesi günü uçuyorum kısmetse ..:aklımda soru kalsın istemiyorum. Şimdiden Teşekkürler.![]()
Merhaba arkadaşlar,
Norfolk -Virginia Beach arasındaki ulaşımı nasıl sağlayabilirim? konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.Pazartesi günü uçuyorum kısmetse ..:aklımda soru kalsın istemiyorum. Şimdiden Teşekkürler.![]()
say what you feel~ don't bottle up your emotions!
Ben taksi tavsiye ederim.Norfolkla virginia beach yakın.50 dolardan fazla tutmaz.İniş saatin kaç bu arada Norfolk'a?
""Let the game begin""
20.30 inişimhımmm tesekkur ederım .valızlerle zor olur zaten
![]()
Geç iniyormuşsun hem.Taksiden başka seçenek yok zaten o saatte.
""Let the game begin""
hım anladım tesekkurler.
Selam ozge, daha once bu konuyla alakali baska bir baslik altinda epey bir mesaj yazmistik dolayisi ile linki buradan veriyorum
>>>>> http://www.turkishwat.net/virginia-v...013-yaz-4.html
buraya bir goz at aklina takilanlarla alakali gerekli bilgiler bulabilirsin.
Ayrica sirketin karsilama hizmeti veriyor. Buyuk ihtimalle seni gelip havalimanindan alacaklardir. Onlar adina konusmak istemiyorum cunku bu benim ne yetkimde ne de sorumlulugumda, ama bu konuyu sirketine sorarak daha saglikli bilgi edinebilirsin. Yine de en kotu ihtimali goz onunde bulundurmak kaydiyla diyelim ki karsilama vs hizmeti yoksa eger sen benim yollamis oldugum baslik altindaki konuyu bastan sona oku ve oradan ihtiyacin olan bilgilere ulasacaksin.
Kolay gelsin, oryantasyonunda gorusmek uzere.
Attığın linki inceleyeceğim ..çok teşekkür ederim Sercan..Karşılama hizmeti yoğunluktan dolayı belki olabilir dediler o yüzden her yolu öğreniyim ki oralarda sap gibi kalmıyım istedim..Gerekli bilgileri vermişsin zaten .Yardımların için tekkrar teşşekürler..
Görüşmek dileğiyle.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks