teşekkür ederim

Otobusteyim izmit'e dönüyorum. Boş geçmesin yazayım dedim )
Sabah 10.15te randevum vardı 9.45 gibi yoğun güvenlik kontrollerinden sonra içeri gittik . ( sasirdigim ilk nokta cantamdaki suyu icmemi isteyerek denemeleri oldu eğer zehir sokmaya çalışırsanız arkadaşlar bilginiz olsun ilk siz olursunuz )
Sıra numarası alıp parmak izleri alındıktan sonra beklemeye başladım bu arada soruları dinliyorum tabi Çok net ve anlaşılır konuşuyorlar. Orta seviye birisi kesinlikle anlar diye düşünüyorum. Duyduğum kısımlarda standart sorular vardı okulun , bölümün , nereye gidiyorsun , neden amrrikaya gidiyorsun , nereye gidiyorsun , daha önce yurt dışında bulundun mu gibi.
Azerbaycanda doğmuş bir arkadaş vardı onun mülakatında hepimiz baya gulumsedik Saat 12 gibi sıra bana gelmişti o ana kadar heyecan yoktu o an az da olsa heyecanlanmadik değil
merhaba dedi merhaba dedim. ardından okulumu , bolumumu sordu. bolumumu söyledikten sonra seviyomusun dedi evet dedim. zor mu dedi benim için kolay dedim transkripte bakıp gülümsedi nereye gidiyorsun ve ne iş yapacaksın dedi. Housekeeper olduğumu söyledikten sonra neler yaparlar dedi odaları düzenlerler temizlerler vs dedim sen evini temizler misin dedi. elbette dedim . emin misin ben öyle düşünmüyorum dedi. isterseniz misafirim olabilirsiniz dedim. güldük biraz . en son babamın ve annemin mesleğini sordu ve have a nice summer dedi hafif kilolu kıvırcık siyah saçlı tatlı ablamizlaydi mülakat 10 numaralı gişe Umarım herkes alır. Bugün vize alamayan çok az kişi gördüm onlardan biri gerçekten yaşını bile soyleyemedi.