Work and Travel
Toplam 163 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: uçak bileti konusu

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ozgurs59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seymusun hocam nerden buldun ya o fiyata ?
    ben de kaliforniya gidiyorum ama direk uçuş yok sanırım oraya.Ne kadar fark eder acaba ny aktarmalı gidersem ?
    burdan LA ye direk uçuş yoktur, sadece THY nin 1-2 veya iki aktarmalı bir uçuşu var oraya o da american airlines ile beraber uçuyor bu da çok pahalı.

Bizim gibi batıya gidenlerin uçuza getirme şansı çok yok ama bir şansın var,önce burdan en yakın NYC ye veya DOĞUDA bilindik bir destinasyona uçak bileti alırsın ki en bilindiği NYC olduğu için ucuzdur.Daha sonra amerika içinde biletini kendin alırsın. BUNUN TEHLİKELERİ DE ŞUNLARDIR : 1-AMERİKADA SON DAKKA BİLETİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR,BU AVRUPADA ÇOK ÜNLÜDÜR VE SON DAKİDA ÖYLE BİR FİYATA UÇARSINIZ Kİ SİZDE İNANAMAZSINIZ AMA MALESEF AMERİKDA BU YOKTUR. (ÖRN IST-NYC UÇAĞI THY ILE AKTARMASIZ 1100 DOLAR CIVARIYKEN SEN AMERIKAYA INIP DE UTAHA SON DAKKA DA BILET SORARSAN ADAMLAR 700 DOLAR DER) ONUN İÇİN BURDAN GİTMEDEN BİLETİNİ AMERİKA İÇİNDE YA İNTERNETTEN YA DA ACENTANIN BİRİNDEN AL DERİM.GENELDE SULTANAHMET ACENTALARINDA FİYAT AYNIDIR.)
    2.sorun ise amerika da hava alanları içinde acentalar yok,bizimkiler gibi hava yolu şirketlerinin büroları(bir çoğu) da bilet satmıyor.(bunu 4ay hava alanında çalışan biri olarak yazıyorum).Telefonla arayıp,öyle alman lazım (özellikle delta,amerikan ailines gibi) bunun içinde ya debit kartın olacak ki ilk gidenlerin büyük ihtimalle yoktur,ya da kredi kartı ile alacaksın bunun da tehlikesi,ekstre türkiyeye gelir ve ödediğin günün dolar kuru ile ödersin,o gün bir şey olur dolar bir fırlar,daha pahaıya alırsın bu da başka bir risk.Ama ben amerika içinde kendim uçacağım dersen JETBLUE AİRLİNES en ucuz hava yolu şirketidir. ama içindeki konforu ben çoğu hava yolu şirketinde görmedim.

Benim önerim burdan bir şirketten LA bileti alıp gitmendir. Ucuz olarak arıyorsan 3-4aktarmalı alırsın ki,riskleri vardır bavulun geç gelir,uçak rötar yapar beklersin indiğinde jetlag filan olur dağılırsın...ama en ucuz çözümdür. Burdan Nevada 745 euroya buldum ben 3aktarma bunu 695euro ya bulanlarda varmış ama 4aktarma izmirdenmiş.
    LA de yaklaşık 800 euro civarındadır ki oda şimdiki fiyatı. sultanahmette dolaşmanı öneririm sor bak bir nekadarmış,ayrıca Trek Travel vardır her yerde vardır onun büroları onlarda avrupaya ucuz bilet vardı ama amerika için tam bilmiyorum. Bu arada ALİTALİA -italyan hava yolları avrupanın markalaşmış ama diğerlerine oranla (KLM-Luftansa- BR airlines gibim) daha ucuz fiyatları vardır...
    Konu bathousand tarafından (07-04-2007 Saat 12:28 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks