Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çok önemli!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Çok önemli!

merhaba arkadaşlar,
    Ülkenin durumu belli ve Ege üniversitesi nin finallerinin büyük ihtimal erteleneceği hakkında ciddi bilgiler var.Rektör yardımcısının yazdığı ve %90 erteleneceği belli olan notu da okudum. Bu konu hakkında bilgisi olan , mağdur olan var mı ?
    Son olarak da tecrübeli arkadaşlar işverene mesaj atılsa sonuçta Türkiye nin durumu belli , 1-2 haftalık gecikmeye göz yumabilirler mi? veya aracı şirketimiz ,sponsor firmamız araya girerek bu durum halledilebilir mi?
    Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı acil bekliyoruz

Hayalperest Watçı mobidik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı özgür.yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,
    Ülkenin durumu belli ve Ege üniversitesi nin finallerinin büyük ihtimal erteleneceği hakkında ciddi bilgiler var.Rektör yardımcısının yazdığı ve %90 erteleneceği belli olan notu da okudum. Bu konu hakkında bilgisi olan , mağdur olan var mı ?
    Son olarak da tecrübeli arkadaşlar işverene mesaj atılsa sonuçta Türkiye nin durumu belli , 1-2 haftalık gecikmeye göz yumabilirler mi? veya aracı şirketimiz ,sponsor firmamız araya girerek bu durum halledilebilir mi?
    Tecrübeli arkadaşlar cevabınızı acil bekliyoruz
    ben de egede okuyorum dekandan haber bekleniyor yarin sabah belli olacak 3-4-5 tarihlerinde yapilacak siNavlar ertelenebilir.bu konuda bir hafta gec gitme gibi bir durum cikiyor ortaya.bu konu kesinlesirse ne gibi bir durum cikar ortaya tecrubeli arkdaslardan yanit bekliyoruz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

bence işverenle konuşulup halledilebilir ama asıl sıkıntı uçak biletinde olabilir uçak bileti değiştirilebilirmi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

En iyi firmanız ve işvereninizin bu durum hakkında detaylı bilgi verebilir biz burdan sorun olmaz desek bile bişiy değişmez ama ben 4 gün ileri aldım haklarımız var bizimde yani dedim ben 4 gün geç gelicem dedim onlarda okey dedi ... 4 gün ileriye alıp uçak bileti bilgilerimide yolladım olay bitti ... Danışmanınızla konuşun onların ikna kabiliyeti daha iyidir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı lm.Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyi firmanız ve işvereninizin bu durum hakkında detaylı bilgi verebilir biz burdan sorun olmaz desek bile bişiy değişmez ama ben 4 gün ileri aldım haklarımız var bizimde yani dedim ben 4 gün geç gelicem dedim onlarda okey dedi ... 4 gün ileriye alıp uçak bileti bilgilerimide yolladım olay bitti ... Danışmanınızla konuşun onların ikna kabiliyeti daha iyidir
    Senin işveren biraz hoşgörülümüş bazı işverenler çok katı davranabiliyor onun için gençler öncelikle işverenlerinize güzel bir mail atın olumlu bir geri dönüş aldıktan sonra uçak biletinizi değiştirin ...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Zacc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin işveren biraz hoşgörülümüş bazı işverenler çok katı davranabiliyor onun için gençler öncelikle işverenlerinize güzel bir mail atın olumlu bir geri dönüş aldıktan sonra uçak biletinizi değiştirin ...
    uçak biletimiz rahatça değiştirilebilir demi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı wesley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uçak biletimiz rahatça değiştirilebilir demi
    Rahatça değiştiremezsin öğrenci bileti olsa bile şu an bütün sınıflar dolu ortalama 100eur bi kesinti ile değiştirilir şu saatten sonra diye düşünüyorum aynı sınıfta yer bulman çok zor ve öğrenci bileti dğeilse at çöpe

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Aldığın bilete bağlı değişimli bilet ise ücret ödemeden değiştirme şansın var ancak gitme tarihleride çok yaklaştığı için belkide gitmek istediğin tarihteki uçakta yer olmayabilir böyle bir durum da söz konusu yani...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizim bilet öğrenci bileti ondan sıkıntı olmaz hocam , şu iş kesinleşsin işverenle mail atıp halledilir umarım ilgilenen , cevap yazan arkadaşlar sağolun .. Diğer okulların da böle durumları olabilir yakında okul sitesini vs iyi takip edin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

biletim öğrenci bileti bakalım okuldan öyle bi açıklama gelmedi umarımda gelmezde hiç zor duruma düşmeyiz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ogrenci bileti olmasi bi anlam ifade etmiyor , sizin kategorinizde bos koltuk olmasi lazim bedava degisim icin. O koltuk sayisi d 10 tane civaridir. Su an sezon icerisinde , ve gidis tarihi bu kadar yakinken para vermeden degistirebilirseniz , Anneniz siz Kadir Gecesi dogurmustur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Bende ABD'deki sponsoruma mail attım, eğer sınavlarım ertelenirse ne yapmalıyım, 1 hafta geç gelsem kabul eder misiniz diye ama cevap gelmedi henüz. Bu konu tüm watçıları ilgilendirdiği için herkes sponsoruyla, işvereniyle bir an önce konuşsun bence. Umarım hiçbirimiz sorun yaşamayız, şu olaylarda da şiddet olmadan orta bir yol bulunur inşallah.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)