arkadaşlar bugün saat 13:45'te vize randevum var. halen uyuyamadım heyecandan :P umarım hayırlı olur benim için.
gpa: 1.56
arkadaşlar bugün saat 13:45'te vize randevum var. halen uyuyamadım heyecandan :P umarım hayırlı olur benim için.
gpa: 1.56
Bol sans dostum.
umarım kazasız belasız vızenı alırsın![]()
ben de bugün 8 randevusuyla girdim Ankarada gdp:2.56.7 numaralı gişede siyahi kadın vardı o parmak izimi aldı gayet güleryüzlüydü,ben 2 numaralı gişeden aldım vizemi sorular;bölümün ne,ne zaman okula başladın,nereye gideceksin,işin ne açıklar mısın,okulun ne zaman bitecek bunlara hep birer kelimelik cevaplar verdim işi tanımlarken bi anlaşmamızda sorun oldu ama sorun etmedi.sonra da birden vizen onaylandı dedi.arkadaşım da 3 numaralı gişedeki mavi gözlü adamdan aldı.baya güleryüzlüymüş o da.ona da travel yapcak mısın,işin ne,neden gidiyorsun,okulu bitirince ne yapacaksın vs.o da aldı.benim gördüğüm bir kişi alamadı benim aldığım bayandan ama fazla kişi de görmedim.bir de mülakat ayakta yapılyormuş ben bilmiyordum,şaşırdımanlaşılır konuşuyorlar fakat biraz hızlıydı ama anlaşılırdı gayet.çok heycanlanmazsanız sorun olcağını sanmıyorum
![]()
arkadaşlar red aldım. 4 tane gişe açıktı. en sağdaki yaşlı amca herkese veriyordu. hatta öyle ki amerika'da hakların var, dimi dediğinde no diyen birine dahi verdi. ingilizce konuşamayan bir kıza dahi verdi (aşağılamak için değil, gerçekten konuşamıyordu)
bana en soldaki kadın denk geldi. transkripti açtı, notların çok düşük dedi. ben de ilk sene, okula pek gitmedim gezmekten dedim. o da ingilizcen çok iyi ama not politikamızdan dolayı sana vize veremiyorum dedi. ben de eyvallah dedim çıktım. kadın nereye gidiyorsun, ne iş yapacaksın onları sormadı bile.
açıkçası sinirlendim biraz da, yani oraya gidip amelelik yapmak için o kadar para ödüyoruz. bir de üstüne konsolosluklarda vize almak için ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz. o da yetmiyor reddediyorlar. her neyse geçmiş olsun.
vizeye girecek diğer arkadaşlara başarılar.
Usta yanlıs anlamada Ortalaman gercekten cok dusuk, bu sene Ortalamaya cok ozen gosterıyorlarmiş .. bence yukseltip şansını bırkez daha dene.
Saat kaçta girdin sen dün ?
Helal olsun dostumşeklini koymuşsun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks