Arkadaşlar özellikle tek gidicek arkadaşlar en azından bir kişiyi bulsa faydadır diye düşünüyorum ben tek uçuyorum 13 Haziran Alitalia 06:15 ist-roma 10:00 roma-chicago varmı başka bu uçakla gidicek arkadaş![]()
Arkadaşlar özellikle tek gidicek arkadaşlar en azından bir kişiyi bulsa faydadır diye düşünüyorum ben tek uçuyorum 13 Haziran Alitalia 06:15 ist-roma 10:00 roma-chicago varmı başka bu uçakla gidicek arkadaş![]()
benimde 13 haziran thy 7:25 ist- new york bende tek ucucam![]()
11 haziran saat 6.00 KLM ile amsterdam aktarmali Houston'a ucuyorum. 1 gun sanirim Houston'da kalip ertesi gun Galveston'a gececegim.ozellikle 12 haziran Houston'dan Galveston'a gececek olanlar benimle iritbata gecebilir. Arac kiralayip oyle gecmeyi dusunuyorum ben tek olsam da...Gecen sene de gittim zaten en kolay ve en ucuzu bu sekilde gibi gorunuyor.Simdiden herkese iyi yolculuklar.
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
3 Haziran 07.25 istanbul-New york city
31 Haziran Thy 7:25 , baya erkenciyim![]()
10 Haziran 13:30 thy chicago
16 Haziran 18:20 Uçağı. THY ( TK0011 )
https://www.facebook.com/gokberk.keles?ref=tn_tnmn facebook adresim iletişime geçebilirmiyiz?
16 haziran 6.00 KLM - amsterdam / dallas forth worth
11 haziran 6.15 paris aktarmalı miami AirFrance şirketi
9 Haziran sabah 7.55 Thy ile önce Londra sonra American Airlines ile Dallas daha sonra yine American Airlines ile Gulfport![]()
11 Haziran 06.00'da KLM ile Amsterdam aktarmalı Washington - Atlanta
6 Haziran 06:00 KLM ile Amsterdam aktarmalı Boston.
Yazın Newport, Rhode Island!
15 haziran 05.00 izmir-istanbul, 07:25 istanbul-jfk thy var mı?
dostum iletişime geçelim o zaman ne güzelhttps://www.facebook.com/gokberk.keles?ref=tn_tnmn facebook adresim
![]()
15 haziran thy 13:30 chicago ordanda wisconsinama tek başıma :S
28 haziran 04.00 Lufthansa chicago aktarmali las vegas
18 Haziran 7.20 thy ist - ny jfk.
14 Haziran / 18:20
İSTANBUL- NewYork JFK
THY
18 haziran saat:6:30 da atatürk havaalanından lufthansa ile munich e ardından united ile new york ve denver
Hiç yokmu ya 13 haziran wisconsin dells yolcusutekmi kaldık yani
![]()
10 Haziran THY Direk Uçuş: İstanbul Atatürk H. - New York, JNF. Kimler var ?
29 mayis british ile sabah 8.50 de once londra oradan los angelesvarsa giden goreselim.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks