Arkadaşlar iyi günler bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

CheapOAir de Expedia, SkyScanner gibi bir site. Diğer sitelerden direkt kredi kartımı verek bilet almışlığım var ancak Expedia beni CheapOAir'de fiyat daha ucuz diye yönlendirdi. Oradan bilet aldım, aldım sandım.

25 dolar gibi bir ücret çekildi kredi kartımdan. Sitede benim adıma rezerve gözüküyor uçuş. Ancak bileti tam olarak alamadım anlaşılan. Onaylama gibi bir kısım bulamıyorum. Danışmanım da bilmediğini söyledi. Bu bileti nasıl onaylatabilirim adıma? Nasıl sahip olurum?

Ya da nasıl iptal ederim. Korkum, son gün çekmesinler geri kalanını paranın. Netleştirmek istiyorum yani durumu. Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: İstanbul-ABD ABD-İstanbul uçuşum var. Aldığımız tarihlerde çok fazla aktarma oluyordu (geri kalan biletler hep tükenmişti) çok fazla aktarma yerine THY direkt uçuş tercih ettik. Ama THY Call Center kod paylaşımı yaptığı şirketlerde yer kalmadığı için aktarmalı bilet veremdi. Biz de ABD'ye indikten sonra aktarmayı ayrı tek bilet almak zorunda kaldık. (Evet ufak bir meblağ daha pahalı olmuş oluyor Yani işin %90'ı bitti sıkıntısız şu kısmı netleştirmek istiyorum bugün, yarın çok vakit kalmadı çünkü.

Şimdiden teşekkürler.