Arkadaşlar, bu saatten sonra vize görüşmesine girecek arkadaşlara bir tavsiye vermek için açtım başlığı; çünkü bende 17 Mayıs'ta girdim vize görüşmesine ve bundan sonra da görüşmeler var, zaman azaldığı için ikinci kez görüşmeye gitme iş başlangıç tarihleri yüzünden bu saatten sonra çok zor ve bu kesinlikle vizeye girecek arkadaşlarda stres yaratıyordur. Çünkü bende inanılmaz stres unsuruydu bu

Görüşmeye gidecekler kesinlikle kafasına birşey takmasın ve heyecanını bastırsınlar, Cuma günü benle beraber giren 6-7 wat öğrencisi ile görüştüm mülakat çıkışı, kimseyi aşırı zorlamamışlar. Bana gelince görüşmeye Ankara konsolosluğunda girdim, not ortalamam 1,61 ve vizeyi aldım. Sadece diğerlerinden farklı olarak işimin detaylarını, kullanacağım malzemeleri ve house keeper olarak çalışacağım için odada neleri temizleyip değiştireceğimi sordu, vacuum dışında kullanacağım malzemeyi bilmiyordum ve kadına da "birkaç ekipman daha kullanacam ama şuan tam olarak bilmiyorum" dedim. sonuçta iş hakkında biraz fazla bilginiz olsun iyice araştırın, sz kendinizi iyi ifade ettikten sonra hiçbir sorun çıkarmıyorlar, ben bu ortalama ile vize aldıysam; heyecanını bastırırsa burdaki herkes vize alır

Bookmarks