Arkadaslar bugun girdim ve aldim vizemi. Saat 13.45 de olan vizeme 1.30 da gittim icerisi aşırı kalabalikti saat 4 te vizemi onayladılar ne kadar bekledim siz dusunun yaklasık 25 tane falan wat icin gelen vardi ve ben 2 tane red yiyen gordum birinin nedenini bilmiyorum digeride yanimda olan arkadasti onun nedeni mezun olmasi ve ingilizcesi diye dusunuyorum cunku o hemen gitmeyi tercih etti konusamadik. Bana sorulan sorular soyleydi aslinda ilk bas ben eski pasaportlarimida goturdugum icin direk merhaba nasilsisindan sonra eski pasaportlarimi ister misiniz dedim evet dedi daha once hangi ulkelere gittin dedi ben saydim falan sonra neden oralara gittin oralarda ne yaptin dedi danimarkada dayimi ziyaret ettim dedim. İtalyada almanyada gezdim vs. Dedim. Usa gttin mi dedi hayir dedim eger vizeyi verirseniz gidecegim dedim guldu falan sonra ne is yapacaksin dedi mcdonalds da crew member olarak calisacagim dedim hata telafuz edemedim o duzeltti ve aynisini soyletti ailen ne yapiyor dedi annem babam iste ... Calisiyo dedim kardesin var mi dedi evet 1 ane erkek kardesim var 18 yasinda lisede okuyor dedim tamam dedi vizeni onayladim sana amerikada iyi eglenceler dedi ve olay bitti cok heyecanliydim ama vezneye gidince heyecanim tamamen gitti hersey anlasiliyordu ve cok iyi bi kadindi 2 numaradaydi kendisi. Gulumsemeyi sakin unutmayin korkulacak hic bisey yok en kolay kisim bence vize kismiymis