Alıntı yeashIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, ben de bu yaz Williamsburg deyim ve Pineapple da kalmayı düşünüyorum, Amy ile mailleşmiştik en son biletini alınca keesin tarihleri mail at oda ayarlarım geleceğin tarihe demişti mail attım ama dönmedi :/ Siz önerir misiniz nasıl bir yerdir kalınası mı ? Ve ben uçağı Norfolk airport a aldım gece 12 civarı orada oluyorum Pineapple da kalacak olursam nasıl ulaşırım ya da herhangi bir yere hava alanından ulaşım hangi vasıtayla oluyor bilgilendirirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler
Amy döner fırsatı olunca da Pineapple ya da Clarion Inn'de kalmanı öneririm.Tercihim Clarion'dur.Ama Clarion daha pahalı. Williamsburg'a gittiğinde ikisinden birine karar ver derim. Ayrıca yer falan ayırtmana gerek yok.Gittiğinde kesinlikle yer bulursun.

Norfolk'dan Williamsburg'e gitmek için otobüs var normalde ama çok zor onu bulmak. Ben taksiyle gitmeni öneririm. 50 dolar cıvarı tutar.Pazarlık yapman lazım tabiki.Bi kaç Türk taksicide var Norfolk havaalanında.Onlardan birine denk gelirsen daha ucuza gidersin.Norfolk'dan Williamsburg' 1 saat civarı sürer.Sen Williamsburg'e gidene tahminimce saat gece 3 civarı olur.Eğer pineapple'da kalacak olursan o saatten sonra kimseyi bulamazsın orada odaya girmek için.Clarion'da gece resepsiyonisti var.Onlar yardımcı olur.

Pineapple'la clarion'u kıyaslarsak, Clarion 3 yıldızlı otel kalitesinde.Pineapple hostel gibi.Bu iki otelde yan yana.O yüzden bulmakta sorun yaşamazsın.Pineapple da devamlı parti eğlence falan olur.Clarion daha sakindir.Ama istediğin zaman Pineapple'da kalmasan bile gidip orada eğlenceye katılabilirsin.Bi problem olmaz. Ben hep clarion'da kaldım ama devamlı Pineapple'daydım.artık tercih senin.Ben tecrübelerimi paylaştım.