Ben arkadaşlarıma akrabalarıma laptop,foto makinesi vb çokça elektronik eşya almayı düşünüyorum. Dolayısıyla valizde birbirine benzer çok fazla elektronik eşya olacak. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben arkadaşlarıma akrabalarıma laptop,foto makinesi vb çokça elektronik eşya almayı düşünüyorum. Dolayısıyla valizde birbirine benzer çok fazla elektronik eşya olacak. Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.
elektronık aletlerde adet le sınırlandırmalar var dilediğin kadar getıremezsın onla ılgılı forumda bakın yazıodu bı yerlerde hangısınden kac tane getırebılıceğın
size tavsiyem valizlere koymayın elektronik çalınabiliyor arkadaşlar. büyük risk.
3 tane Laptop ve 2 tane prof. fotoğraf makinesi getirenler var.Yalnız bunları valizde getirmeyin. Çalınma, kırılma vb. olayların olma ihtimali çok yüksek. Mümkünse sırt çantasına koyun. Ayrıca uçağa sırt çantası ve 1 laptop çantasıyla girebilirsiniz.Onların içine koyun bütün elektronik eşyaları derim.
""Let the game begin""
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks