Selam arkadaşlar, mağdurlar grubu galiba burasi benim gibi,
bu konu hakkında hakkımın nasıl aranacağını söylerseniz çok memnun olcam danışmanlık şirketi ile savaşın ilk safhasındayız daha "durumum şöyle, bir danışmanlık şirketi ile WAT programına başvuruda bulundum, on kayıt ücretini de yatırdım 300 usd, ortalamam iyi fakat ingilizcem zayif oldugundan dolayı bana iş bulamadılar, daha dogrusu sponsor firma benim işlemimi yapmayı reddermiş, bu danışmanlık şirket başka bir sponsor arıyoruz falan diye başka bir iş bulacaklarını söylediler ama o iş de olmadı, sonunda bir iş daha var diye uzattılar, sonunda ben dedim eger ingilizcem o kadar kotu ise soyleyin bana acık acık olmuyor diye seneye deneim, boşu boşuna insanı oyalamaya gerek yok, ön kayıt ücretimi de verin dedim, konu para iadesine gelince başladılar laf kalabalağı yapmaya yok bu işlem için harcama yaptık, yok efendim şu işlem için harcama yaptık falan da filan parani iade etmiycez konusuna geldik sonunda" Şimdi söyleyin arkadaşlar bu durumda ne yapılmalı, çunku hiçbir hizmet sunmadılar karşılığında!!! tafsiye ve görüşleriniz bekliyorum...