Alıntı hzlrkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bugün ankarada girdim vize görüşmesine. Şansıma mı öyle denk geldi bilmiyorum ama kadın bana normal soruları sormak yerine biraz farklı sorular sordu. Mesela nerde çalışacaksın dedi mc donalds dedim. Ne iş yapacaksın dedi ben de mutfakta ya da kasiyerlik falan dedim sonra kasiyer ne iş yapar diye sordu. Biraz tıkandım orda ama geçiştirdim bi şekilde sonra türkiyede çalıştın mı hiç dedi evet dedim cafede garsonluk yaptım dedim. Haftalık ne kadar kazandın dedi onu da beklemiyodum mesela not ortalamama resmen bakmadı bile direkt verdi vizeyi. Heyecanınızı kontrol edebilirseniz bi sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin size de
aynen sorularda, ankara ıle ıstanbul konsoloslukları arasında derın farklılıklar var. ıstanbul daha kolay ama vıze reddı sırası sıze geldıgınde ıse (gunluk bellı kotaları var onu doldurmak zorundalar ve bu garıbanları da genellıkle ortalaması dusuk kısı ya da farklı bır duruma sahıp kısılerden secıyorlar) gozunuzun yasına bakmıyorlar. yok ben cıft anadal yapıyorum, toefl'dan su kadar puan aldım demek kesmıyor, teget gecıyor herhalde. ankara ıse boyle sankı "dx/dy=d/dy*ey=ey" seklınde, bılmecelı bulmacalı sorular soruyor. ıste "eee anlat bakımmm evladım, bır on buro calısanının gorevlerı nelerdır" tarzında. ankara da gırecem vızeye, hadı hayırlısı