Arkadaşlar 3 haziran gidiş 29 eylül dönüş bilet aldım aktarmasız Thy den öğrenci bileti 1612 tl sizce nasıl bilet?
Arkadaşlar 3 haziran gidiş 29 eylül dönüş bilet aldım aktarmasız Thy den öğrenci bileti 1612 tl sizce nasıl bilet?
Dönüşü eksek ve iptal edilebilir bir bilet ise uygun.Değil ise pahalı.
bıletını aktarmasız unıted aırlınes' dan 1272 lıraya alabılırdın, hayırlısı olsun artık.
ya şirketten arkadaşlarla gideceğiz en azından eksik ingilizcemi tamamlamada yardımcı olurlar sonuçta kültür şoku geçireceğiz birde 1612 tl esnek bilet değiştirilebilir thy bence en iyisi![]()
Esnekse iyidir.United Airlines ile THY kıyaslanamaz bu arada.THY tek başına bavul hakkı için bile tercih edilebilir.
Kendiniz bakin , expedia.com - kayak.com dan bakabilirsiniz en ucuz bilet fiyatlari orda oluyor bunlarin biletleri iadesiz ve genelde 150 dolar karsiligi degistilebilir oluyor. Ama tarihlerini iyi ayarlarsan degistirmene gerek kalmaz. 3 kere gittim hicbirinde tarihimi degistirmedim , bosu bosuna da ogrenci biletine fazla para vermedim. Travel inizi tarihinize gore ayarlarsiniz.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
özgürsüm bende öyle yapacaktım ama şimdi o gün bu uçakta aynı işyerinde çalışacak arkadaşlar var daha iyi olur dedim hem ingilizce çok iyi değil en azından derdimi anlatacağım bir türk olur dedim ilk gidiş malum![]()
Berker bende Thy'den aldım bileti 1522 liraya bence gayet iyi giden arkadaşların çoğuda aktarma felan ile uğraşacağına Thy ile git en azından rahat edersin dedi tabi bilet esnek değil öyle bir eksi durum var![]()
ganyotcu o bileti biliyorum o bilet 1 hafta önceye kadar 1200 küsürdü1500 oldu bende bu bileti alıcaktım ama 100 tl fazla verip hem esnek hem iade edilebilir ?
İst-washington / washington - ist 1600 TL ( non stop / geri iade / tarih değişim opsiyonu ) 10haziran-3ekim
Berker yanlış yazmışım ya 1277 lirayken aldım bende14 haziran gidiş 27 eylül dönüş için. vallahi 100 tl verip esnek alabildiysen çok iyi ben esneğine baktığımda 2300 liraydı o yüzden ekonomiden devam ettim bence fiyat farkı çok büyük olmadğı sürece Thy farkını yaşamak gerekiyor gerçekten diğer uçaklarda aktarmadan aktarmaya koşup bilmediğin yemekleri yemektense bu şekilde daha mantıklı görünüyor.
Benim şirketim önerdi Gençturdanaldım yer new york olmak zorundaydı
1 gün nyc konaklama 1 gün elizabet city konaklama 7 günde nags head konaklama 179 dolar ödedim onun için nyc olmak zorunda
5 taksitle aldım bileti bu çok iyi oldu![]()
Ben resmi sitesinden almıştım. o esneklik işini thy'yi arayıp bir kontrol et istersen için rahat olur en azından.
Gençtur dan alınan öğrenci biletleri zaten değistirilebilir iade edilebilir .
hayirli olsun ya bu sene fiyatlar ciddi anlamda yuksek , hic cok ucuz biletl fiyatlarini duyamadik
Sağol özgürsüm valla doğru diyorsun biletler pahalı ama ne yapıcaksın iştebirde size sorum olucak pasaportum vize basılı dün ptt şubesine gelmiş yalnız ben şehir dışındayım onu en erken pazartesi alabilirim sizce sıkıntı olu mu ?
hicbirsey olmaz , o kadar surede sorun yapmazlar merak etme ma icin rahat etmeyecekse giden ptt subesini ara kargonun geldigini ve pztesi alacagini belirt.
gerek yok ya hemen geri yollayacak halleri yokya![]()
1 içinde almazsan geri yolluyorlar aynı şey benimde başıma geldi kıbrıstan kalkıp sırf pasaportu almak için istanbula gelmiştim.
mesajda 30 gün içinde almazsan geri gönderilir yazıyor
herhalde @ganyotcu nun 1 dedigi 1 ay olsa gerek![]()
Aynen 1 olur mu ya hadı hastalandın terslik oldu alamadı almaya ta istanbula mı gideceksin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks