EVET arkadaşlar klasik 1.5 saat öncesinden gittim konsolosluğa karşısında ki cafelerden birine oturdum konsolosluğa karşı çay falan içtim oradaki diğer watçılarla baya kanka olduk neyse 1.30 du saat yavaş yavaş sıraya geçmeye başladık yalnız wat öğrencisinden fazla turist vardı neyse ilk baş kapıda güvenlikçiden isminizi teyit ettiriyorsunuz sonra sıraya giriyorsunuz bizde 2 şer kişi içeri aldırlar orada baya ekmek sırası vardı bugün bende cafe de tanıştığım arkadaşlar ile beklemeye başladım sırada sıranın başına geldiğimiz de yine birisi var orada girmeden önce yine isminizi teyit ediyor sonra 2 şer kişi içeri giriyorduk neyse girdik burada bildiğin havaalanı uygulaması kemer çıkar metal varsa çıkar o kaplara koyuyorsun x-ray dan geçiyorsun sonrasında bir koridor var zaten sonunda asansör var vize ciler VA katına çıkıyor çıktık sol tarafa gidiceksiniz va da sonra sağdaki kapıdan girdik zaten direk belgelerinizi istiyorlar işte zımbalama filan yapıyor ve numaranızı veriyor ilgiçtir numara yı verdiği an yanıyor ilk numaran benim yandı verdiği gibi 2 tane türk bayan var dı gişelerde bu belgelerle ilgilenen neyse gittik belgelerimi verdim geri yerime oturdum bu sefer parmak izi vermek için bekledim parmak izini zenci bir bayan yapıyor neyse numaram yandı gittim tüm şirinliğim ile How are you ? dedim cevap left four fingers please neyse dedik bu işlemide atlattım bu sefer arkadaşlarla beklemeye başladık 10-11-13 gişeler açıktı 13 . gişenin hemen önündeydim öncelikler son sınıfları zorluyorlar onu baştan söyleyeyim yani zorluyor derken çok soru soruyorlar neyse bir baktim benim numaram yandı valla ne diyeyim öyle rahat konuştum ki sanırsın yıllardır ingilizce konuşuyor neyse 11 numara denk geldi gittim güzel bir bayandı how are you dedi klasik bende teşekkürler siz nasılsınız falan geçtik Nereye gidiceksi dedi ? söyledim Ne Okuyorsun dedi ? Bunuda cevapladım Ben North Carolinada FOOD LİNE diye bir markette çalışacağaım nasipse Bana What is FOOD LİON ? DEDİ o an aklıma Şu geldi söyledim Food Line is Big Grocery okey dedi sonra babamın mesleğini sordu ? sonra okudun mu dedi şu meşhur Haklarımız yazan kağıdı gösterdi ben cevap verirken birsürü işlem yaptı bu arada sorular soruyor en son işte haklarımızı sordu verdi o anda ama ben haklarımızın nelerden bahsettiğini de söyledim kurtuldum ha bu arada ilk başta belgeleri düzenleyen bayanlar bazılarına belgelerini geri veriyor bana ve arkadaşıma vermediler sıkıntı yokmuş 11 numara ya görüşmeye gittiğimde what is your pasaport deddi bende don't give me my pasaport dedim gitti aradı buldu onuda belirteyim kısacası arkadaşlar gerçekten kasmayın çok kasmayın olacağı varsa olur olmayacaksa olmaz vizeye girecek arkadaşlara inşallah yardımcı olur beğenilerinizi bekliyorum