Evett arkadaşlar bunca zamandır uğraştım,didindim,forumdan yardım aldın gün vize günü sıra bende inşallah alırım vizeyi çıktıktan hemen sonra yazıcam ALLAH nasip ederseson kez vereceğiniz taktikler varmı?
Evett arkadaşlar bunca zamandır uğraştım,didindim,forumdan yardım aldın gün vize günü sıra bende inşallah alırım vizeyi çıktıktan hemen sonra yazıcam ALLAH nasip ederseson kez vereceğiniz taktikler varmı?
Ben sana soylucem taktik![]()
tamam bekliyorum![]()
Ama red alirsamcok gec yazarim. Onay alirsam telefondan hemen yazarim herseyi
![]()
dostum şuan bende konsolosluğun ordayım görüşelim mi?
Anlatın herseyı olur mu?![]()
inşallah alırım arkadaşlar dua edin benim için![]()
varmı başka 1.45 te giren arkadaşlar ?
Ortalamam 2.20bugün saat 1.45 te giren varmı diye sordum
![]()
inş alırsın kardeşim bekliyorum hbrlerini
su an tam ter dokturugu dakikalardır inş. alır. vizesini gerçi agnosu falan çok iyi.sorun yaşıcagını sanmıyorum
dünde mesajını görmemişiim berker sorry.şindi gördüm.orlada kadar gelmişşiin.uzun saçlı kırmızı gömlekli bi erkek gördüysen eger orda o bendim işte![]()
Evet arkadaşlar aldım vizeyi hemde çok kolay olduçok tatlı 11 numarada ki bayandan aldım akşam yazarım ayrıntıları .darısı gireceklerin başına.
vay hayrlı olsn beklıorum ayrıntıları
saat 10-11 arası yazacağım ilgililere![]()
Hayırlı olsun dostum. Bizim 13 mayısta baya geç bakalım ne olacak.
Hayirli olsun bro![]()
EVET arkadaşlar klasik 1.5 saat öncesinden gittim konsolosluğa karşısında ki cafelerden birine oturdum konsolosluğa karşı çay falan içtim oradaki diğer watçılarla baya kanka oldukneyse 1.30 du saat yavaş yavaş sıraya geçmeye başladık
yalnız wat öğrencisinden fazla turist vardı neyse ilk baş kapıda güvenlikçiden isminizi teyit ettiriyorsunuz sonra sıraya giriyorsunuz bizde 2 şer kişi içeri aldırlar
orada baya ekmek sırası vardı bugün bende cafe de tanıştığım arkadaşlar ile beklemeye başladım sırada sıranın başına geldiğimiz de yine birisi var orada girmeden önce yine isminizi teyit ediyor
sonra 2 şer kişi içeri giriyorduk
neyse girdik burada bildiğin havaalanı uygulaması kemer çıkar metal varsa çıkar o kaplara koyuyorsun x-ray dan geçiyorsun
sonrasında bir koridor var zaten sonunda asansör var vize ciler VA katına çıkıyor çıktık sol tarafa gidiceksiniz va da sonra sağdaki kapıdan girdik zaten direk belgelerinizi istiyorlar işte zımbalama filan yapıyor ve numaranızı veriyor ilgiçtir numara yı verdiği an yanıyor ilk numaran benim yandı verdiği gibi 2 tane türk bayan var dı gişelerde bu belgelerle ilgilenen neyse gittik belgelerimi verdim geri yerime oturdum bu sefer parmak izi vermek için bekledim
parmak izini zenci bir bayan yapıyor neyse numaram yandı gittim tüm şirinliğim ile How are you ? dedim
cevap left four fingers please
neyse dedik bu işlemide atlattım
bu sefer arkadaşlarla beklemeye başladık 10-11-13 gişeler açıktı 13 . gişenin hemen önündeydim öncelikler son sınıfları zorluyorlar onu baştan söyleyeyim yani zorluyor derken çok soru soruyorlar
neyse bir baktim benim numaram yandı valla ne diyeyim öyle rahat konuştum ki sanırsın yıllardır ingilizce konuşuyor
neyse 11 numara denk geldi gittim güzel bir bayandı how are you dedi klasik bende teşekkürler siz nasılsınız falan geçtik Nereye gidiceksi dedi ? söyledim Ne Okuyorsun dedi ? Bunuda cevapladım Ben North Carolinada FOOD LİNE diye bir markette çalışacağaım nasipse Bana What is FOOD LİON ? DEDİ o an aklıma Şu geldi söyledim Food Line is Big Grocery
okey dedi sonra babamın mesleğini sordu ? sonra okudun mu dedi şu meşhur Haklarımız yazan kağıdı gösterdi ben cevap verirken birsürü işlem yaptı bu arada sorular soruyor en son işte haklarımızı sordu verdi o anda ama ben haklarımızın nelerden bahsettiğini de söyledim kurtuldum ha bu arada ilk başta belgeleri düzenleyen bayanlar bazılarına belgelerini geri veriyor bana ve arkadaşıma vermediler sıkıntı yokmuş 11 numara ya görüşmeye gittiğimde what is your pasaport deddi
bende don't give me my pasaport dedim gitti aradı buldu
onuda belirteyim kısacası arkadaşlar gerçekten kasmayın çok kasmayın olacağı varsa olur olmayacaksa olmaz vizeye girecek arkadaşlara inşallah yardımcı olur beğenilerinizi bekliyorum
Tebrik ederim umarım bizde senin kadar sanlı olur vizemizi alırızBugun red alan sayısı hakkında bir fikrin var mı peki sen ordayken durum nasıldı?İşlem sürerken de sorular sordu demişsin neler sordugunu hatırlıyormusun peki?
Tekrar Hayirli olsun bro seninki benden zor gecmis bana hic bisi sormadilar![]()
valla arkadaşlar daha önce wat a katılanlara ve son sınıflara daha çok soruyorlar mesela duyduğum kadarıyla sınıfı sordular kaçıncı sınıfsın dıye sonra arkadaşa ne tarz müzikten hoşlanırsın dıye sormuş söylemiş oda ondan sonra bu tarzda favori şarkıcın kim ? Bir şarkısının ismini söyle falan böyle sorular duydum ha birde son sınıftan bir arkadaşımıza mezun olunca ne yapıcaksınız diye sorduGOOD LUCK
Bu işin en kolay yolu : Heyecanlanmamak ha ister istemez oluyor heyecan bu normal ama sizi ele geçirmesine izin vermeyin çünkü fazla heyecanda elin ayağına dolaşıyor alacağın varsada alamıyorsun ! Birde ortam hiçte kasvetli değil sıra numarası her yandığında yavaştan heyecan kaplıyor vücudunuzu belki deli diyeceksiniz ama birdaha görüşmeye girmek o heyecanı yaşamak isterdim birde bu arada vize alan arkadaşlar çıkarken konsolosluğun mükemmel deniz manzarasına bakıp oh be işte budur demeyi unutmasınlar !
elizabeth(kıvırcık, hafif tombul) e denk gelmeyınde gerisi kolay . kadın cok detaya giriyor .bana yapacagım mesleği sormustu , bende dedim aşcı yardımcısı . daha sonra her türlü yemeği yaparmısın diye sordu bende evet dedim sonrada pizza nasıl yaparsın dedı kaldım ölekarısık bir yemek dedim ölemi dedi baska soru sordu oda lahmacun yaptınmı
hayır dedim sonra okulu falan sordu vizeyi aldın dedı
![]()
aynen o bayan 13 numaralı gişede ayrıntıya giriyor ama zor değil yani yaparsınız![]()
sağol dostum yaçok rahatlıyor insan eminim sende alıcaksın vizeyi
heyecan çok yapma yeter
git gez aldıktan sonra
bebek falan takıl
Ha birde arkadaşlar ben vıze görüşmesinde beklerken bir kız vardı belgelerini bayana verdi düzeltmesi için bayan bugün vize görüşmesine giremezsiniz kusura bakmayın dedi gerçekten hayal kırıklığı kız için nedeni ise şirketi randevuyu 2 gün önce almış ve konsolosluğa geçmemiş belgeleri buna dikkat edin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks