Ben bu sene 1 s?n?f �?rencisiyim ilk sene wat yapmay? d�?�n�orm. Ama ?ngilizcem iyi De?il Bi de Hi� Bir ?ekilde Bir ?irkete falan Daha Ba?vurmad?m ?imdi Ba?vursam ne Kadar s�rede Bu Hallolur Ort 2,50 �st�nde

Ben bu sene 1 s?n?f �?rencisiyim ilk sene wat yapmay? d�?�n�orm. Ama ?ngilizcem iyi De?il Bi de Hi� Bir ?ekilde Bir ?irkete falan Daha Ba?vurmad?m ?imdi Ba?vursam ne Kadar s�rede Bu Hallolur Ort 2,50 �st�nde

kursa yaz?l?p ing ceni belli bi seviyeye getr ondan sonra basvur bu sene zaten baya bi ge� kald?n bnce seneye ba?vurman daha iyi senin i�in

Ben Vize G�r�?mesindeki ?ngilizceyi Ge�ecek Kadar Zaten Biliorum Amerika'da Ne Kadar Zorlan?r?m Onu Kestiremiyorum Bir de Bana Kurs Yerine Bunu �nerdikleri ?�in ve Daha Avantajl? Buldugum ?�in D�?�n�orum

valla dstm madem yeterl? d?osun o zmn hemn bi ?irket bulmaya bak

ingilizce sev?yes? oneml? kardes i? bulman zor olab?l?r haz?r i?i varsa basvur

?ngilizcen iyi de?ilse onu geli?tirmen de bir o kadar zorla??r.?lk gitti?in zaman konu?up anla?maya �al???rken anlamad???nda can?n s?k?lacak ve bunun sonunda sen de �mitsizli?e kap?labilirsin.Ayr?ca ingilizcen iyi de?ilse senin pratik yapabilece?in i? bulman zorla??r.Bi de bu saatten sonra iyi bir ?irket se�ip, sana g�re i? bulunmas? da baya zor.?irketlere gitsen buluruz falan derler ama hepsini biliyoruz ama�lar? senin paran? almak.Sana en dandik eyalet ve i?leri ayarlamaya �al???rlar ve bu zamandan sonra da ayarlayabileceklerini pek sanm?yorum.En iyisi bu sene kursa falan gidip ingilizceni geli?tirmek, seneye wat yapmak.Ayr?ca 1-2 ayl?k ABD'deki dil kurslar?n? da d�?�nebilirsin.Bir arkada??m ge�en sene gitti ve baya faydas?n? g�rd�.
""Let the game begin""

Amadeus35'I DINLE BOSVER ADAAAM![]()
�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)
Bookmarks