bu yaz bende wisconsin dells'de olacağım ark water parkta lifeguard olarak çalışiacağım arkadaşlar
ne zaman iş başı yapıyosun
arkadaşlar merhaba bende wisconsin dşünüyorum https://www.facebook.com/jebrinn?ref=tn_tnmn eklerseniz paslaşırız yardımcı olmak acısından0541 816 77 67 numaram cagrı bırakrsanz arayablrm
![]()
Konu emre.syanuş tarafından (09-04-2013 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir.
15 haziranda bende orda iş başı yapıyorum life guardım![]()
arkadaşlar benim 15 haziranda iş başı yapmam gerekiyor wilderness resort ta chicago dan geçicem varmı aynı tarihte olan![]()
hallettim ya herşeyi hallettim sen
ekle skype den konuşalım
bende Chula Vista Resort dayım![]()
Selam arkadaslar ben de bu yaz wilderness resort te lifeguard olarak calıscam. (eger vizeyi alabilirsem tabi) 24 mayıs ta işe baslamam gerekiyor, o tarihte veya daha öncesinde gidecek olan arkadaslar varsa iletişime gecebiliriz.
arkdaşlar kalıcak yer olayını ne yaptınız nerelerde kalacaksınız ?
Bora bende o civarda geçicem finaller 10 haziranda bitiyorhaberleşelim
Beyler wilderness resortteyim 3-5 Haziran arası uçmayı düşünüyorum. Kafile halinde gitme durumumuz olacak arkadaşlar varsa mutlaka görüşelim. skype : mkarali90 mail : musakarali-at-gmail.com facebook: www.facebook.com/KaraliMusa Görüşmek üzere haber bekliyorum allaha emanet.
Arkadaşlar vizeyi geçtim bende 15 haziran da mt olympus ta işim başlayacak 14 ü gibi orda olmayı planlyorum.
haberleşelim dostum skypede bora_7_fb diye bulursun beni ekle konuşalım
Uçak biletine bakınıyorum şuanlık söyle düşündüm 14 nde alırsam eger direk 15 nde orada oluyorum iş başlangıcım da 15 i . Zor olacağını söylediler 13 üne bakmaya başladım bu hafta belli olacak biletimi alacağım. Tek başıma gidiyorum havalanında arkadas arıyorum. Sen aldınmı bilet? Haberleşelim.
arkadaşlar ben de kalahari resorte gidiorum hausekeeper olarak var mı kalahariye gelen?
busgull bende 12 sine aldım bileti thy den chicago ya geççem öle geçicem wisconsin a
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks