Arkadaşlar merhaba daha önce washington dc 'de park hyatt otelde çalışmış arkadaşlar var mı? n
Arkadaşlar merhaba daha önce washington dc 'de park hyatt otelde çalışmış arkadaşlar var mı? n
Selam, Internship icin washington park hyatt otel(F&B departmani) ile mulakatim vardi. tabi yaklasik 2,5 sene onceden bahsediyorum, neyse sirketim mulakati ayarladi yanilmiyorsam Tr saatine gore 16da idi, saat 15:30 da hazir bir sekilde bilgisayarima oturdum kamera mikrofon ayarlarini yaptim ve Skype acik sekilde heyecan ile bekliyordum.Neyse saat oldu 16 tik yok, 16.10 tik yok, 16:20 tik yok, 16.30 tik yok 16:45 tik yok derken 16:55te beni mulakata alacak insan kaynaklari muduru online oldu ve beni aradi. Tabi ben o zamana kadar tuvalete dahi gidememistim acaip gergindim. Ingilizcem falan gayet yeterli idi ve halen oyle, stresim tuvalete gidememis olmaktan ve verilen sozlerin tutulmamasindan kaynaklaniyordu. Neyse bu asyali cekik gozlu insan kaynaklari muduru beni yaklasik 10 dakika kadar mulakata tabi tuttu, tabiki sordugu tum sorulari cevapladim ama yuzumde gulumseme yok idi ve sert ve net cevaplar veriyordum. Neyse mulakat bitti kamera kapandi, bir kac gun sonra sirketim benimle irtibata gecip bu insan kaynaklari mudurunun beni ise almak istemedigini, pozitif bir insan olmadigimi, mulakat esnasinda hic gulumsemedigimi dile getirmis. Tabiki kendisinin 55 dakika kadar olan gecikmesinden bahsetmemis!!! Hatta bana sirketim eger mulakati kacirirsam 100 dolar gibi bir ceza yatirmam gerektigini bu yuzden zamaninda hazir olmami soylemisti, ben hazirdim onlar degil idi. Neyse tum bu stresten sonra ise alinmamistim ama iyi ki de olmamis, sonraki gittigim yer bana cok daha fazla seyler kazandirdi. Bazen baskalarinin sucu sizi olumsuz yonde etkileyebiliyor, sadece tecrube olsun diye paylastim.
ben de görüşme yaptım. ama benim görüşme yaptığım kişi sponsor firmadan birisiydi yani washington park hyatt otel insan kaynakları değildi. tamam dendi oldu dendi. şimdi de job offerları bekliyorum ama hala ses seda yok görüşme hemen hemen 1 aydan uzun süre önce yapıldı. bu workandtravel şirketi hala ses yok hala ses yok diyip diyip duruyor. zaman da azaldı. ne yapıcam bilmiyorum. bizi 2 hafta önce de san diego hilton otelle de görüştürdü. görüşmede f&b müdürü, h&r müdürü, gm, gm as. bir sürü kişi girdi. soru üstüne soru sordular. yok kendini 10 yıl sonra nerde görürsün, seni ne motive eder gibi birsürü cins cins sorular. neyse görüşme iyi geçmişti gibi. ondan da ses yok hala. çok stresli bir dönem geçiriyorum.
Selamlar, stresli olman normal ufuk bazi konular sen ne kadar istersen iste senin istegin disinda gelisiyor. Bu Dcdeki otel olmasa da fazla canini sikma cunku cok sehir merkezinde olan bir yer beyaz saraya yurume mesafesinde yani demeye calistigim belki de cok pahali bir yer olabilir yani eger olmazsa da senin icin hayirli olmus olur. Internshipe gitmek icin ben de yaklasik 7-8 kadar farkli isveren ile gorusmustum, bazilari gulmedigimi soyledi, bazilari pozisyona yetersiz gordu beni bu onlarin gorusu idi, neyse gercekte olani soyliyim simdi de : internshipe gittigim otelde ayin elemani secildim, ayrica su anda kendi buldugum otel isinde de gecen ay ayin elemani secildim. Yani bu mudur denilen adamlar aslinda onyargili yaklasiyorlar bizlere ve ne kadar degerli olabilecegimizi es geciyorlar bazen. Neyse kimseye bir sey kanitlamk zorunda degiliz, bizi ise alma cesareti gosteren isverenlere emegimizin son damlasina kadar yardimci olup yuzlerinde gulumseme birakabildi isek ne mutlu bize.
Sen sikma canini ve beklemede ol, eger baska pozisyonlar sunarlar ise de mulakatlara gir, neyin nereden ne zaman gelecegi belli olmuyor bazen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks