arkadaşlar East, Sapphire, North Carolina nasıl bir yer acaba??? dağlık bir alan yeşillikler kaplı şelalelerle cevrilmiş...benim merak ettiğim burası böyle ama nort carolinada eğlenebilirmiyiz?
arkadaşlar East, Sapphire, North Carolina nasıl bir yer acaba??? dağlık bir alan yeşillikler kaplı şelalelerle cevrilmiş...benim merak ettiğim burası böyle ama nort carolinada eğlenebilirmiyiz?
yarın ıs gorusmem var bakalım
Premier Amusements at Family Fun Kingdom myrtle beach
Nascar SpeedParkda çalışacak birileri yok mu ?
Yok mu myrtle beach'e gidecek olan online watcı koca forumda ?
ben de myrtle beach'e gidiyorum bu yaz arkadaşlar. biletlerinizi nasıl,nereden aldınız söyleyebilir misiniz?
bende bu myrtle beach e gidiyorum, açıkçası forumu okuduktan sonra gözüm korktu. konaklama olayı cidden çok zor ve burdan halletmek de zor tek başıma gideceğim ve studio bir çok ev buldum günlük max. 20$ tabi internete de güven olmuyor. sizce en garanti konaklama oplanaklarını neren bulabilirim ?
mlhaky bana özelden sana ulaşabıleceğım facebook veya mail adresi tarzı birşey yazabilirmisin ? İletişim halinde olalım , ben işverenime mail attım bana bir çok konaklama için yer yolladı içerisinden araştırıp seçeceğim birisini.Eğer özelden dediğim gibi yazabilirsen cok iyi olur.
Merhaba arkadaşlar, ben ve bir arkadaşım bu yaz nascar speedparkta ride&track attendant olarak çalışacağız. aynı yere giden arkadaşlar ile tanışmak iyi olur sanırım.
Varsa Myrtle Beach'e gidecek birileri tanışalım gençler..
şu konaklama yerlerini herkese açarsanız çok memnun oluruz arkadaşlar, hepimiz faydalanalım.
selam arkadaslar ;
benim size önerim iş yerinizinde yakınlıgına da baglı olarak bu ufak oteldir.
work and travel ogrencıleri için ozel fiyatları var ..
oda kiralanıyor kişiye göre degil yanı ve oda da 2 double yatak var..
4 kısıye kadar kalabılmek mumkum ..
iyi yazlar
Myrtle Beach Hotels, Suburban Extended Stay Myrtle Beach SC Hotel
Merhaba..
Ben de bu yaz myrtle beach'e gidiyorum. E-mail adresini ozel mesajla atarsan iletisime gecebiliriz.. ben mesaj sayim az oldugundan dolayi yollayamiyorum : )
Yolladım september.Bekliyorum geri dönüş yapmanı.
Ozelden degılde genelden sohbet edılmenız sahsımca sıddetle onerılır, saygılar
Biz bu myrtle beach'e gidecekler iletişim felan kuramayız
Arkadaşlar bende bu yaz Mrytle Beach'dayım McDonalds'da çalışıcam 2. iş durumu nasıl acaba?
Allah yardımcın olsun bireder gecen sene ben ordaydım senin kalacagın evde kaldım büyük ihtimal calıscagın mmdonalds ta calıstım ama 3 hafta dayanabildim. sonra tasındım myrtle beach a. Calippo da benim orda arkadasımdır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks