sponsor firma ile görüştüm fakat red aldım,firma CIEE, gidiş dönüş tarihimi yanliş söylediğimden dolayı bi sıkıntı oldu, danışmanım beklemem gerektiğimi söyledi..ne yapmam gerekir ?
sponsor firma ile görüştüm fakat red aldım,firma CIEE, gidiş dönüş tarihimi yanliş söylediğimden dolayı bi sıkıntı oldu, danışmanım beklemem gerektiğimi söyledi..ne yapmam gerekir ?
Olayı açık olarak anlatırsan daha iyi yardım alabilirsin. açıkcası ben okuduğumda olayı anlamadım.
Gidiş dönüş tarihlerin yüzünden iş görüşmesinden geçemediğini düşündüm ama emin değilim tabii tam olarak.
iş verenle değilde sponsor firma ile görüşmem vardı CIEE yetkilisi ile görüştüm ancak bana sunulan işin bitiş tarihi 20 eylül iken, ben 10 eylülde dönerim dedim CIEE yetkilisi bana sana uygun işimiz yok dedi ve konuşmayı sonlandırdı. açıkçası hata benim ama sonradan aklıma geldi.
Oyle sacma sey olur mu yaw? mail at deki tarihleri karistirmisim de. Ingilizce benim ana dilim degil hata yapmam cok normal tarzinda bi mail gonder. sponsorun kabul etmemesi diye bisey olamaz.
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
Captain hakli.karistirmisim yanlis soyledim
De hem ana dilin degil hemde ana dilin olsa bile insN boyle seyleri karistira bilir yani
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks