kardeş üzüldüm valla eğer iyi birisine denk gelirsen belki diğer seferde olabilir.
edit: bu arada bölüm ne?
kardeş üzüldüm valla eğer iyi birisine denk gelirsen belki diğer seferde olabilir.
edit: bu arada bölüm ne?
bencede mayıs sonunda git dersleri düzelt
arkadaşlar mayıs sonunda gidin demişsinizde dönem bitmeden notlar transkripte yansıyomu onu merak ettim şimdi
Arkadaşlar danışmanımla konuştum önümüzdeki hafta salıya randevu almış o zaman gireceğim ama kayanın dediği gibi pek umudum yok açıkçası..Giderken ekstradan referans mektubu alacağım haziranın 18inde eğer vizeyi alırsam abd olmam gerekiyor transkribe yansıması 18ini bulmaz o yüzden değişecek birşey olmayacak.Ama tecrübeli arkadaşlardan ne yapmam gerektiği hakkında yönlendirmelerini bekliyorum sağolun bölümüm T.D. Edebiyatu
senın fınallerın ne zamn 18 hzarın gıdıs dıyosun fınallerın ondan once acıklarnı bence olmassa bı hafta gec gıdersın amerıkaya sansını dene ama onlar bılgısarda neden red verdıgını goruyo dırek ona bakcak degışmısmı dıe yınede hayırlısı umurım genc couk gelır sansına alırsın
inşallah alırsın bende 25 inde vize görüşmesine giricem nasipse bu arada verdiğin tarih baya erken aksilik olabilir bizim finaller 1 haziranda bitiyor .
Geçen sene ayın 15i gibi finaller bitmiş bu sene yine o civarda biter muhtemelen ayrıcabu derslerin transkribe yansıması yine 1 haftadan fazla sürer.Ben bu sene lys sınavına girmeyi düşünüyordum bölümümden memnun değildim onun için danışmanıma 1 hafta geç gitmeyi söylediğimde amerikadaki işverenin bu konuda katı olduğunu ve 18inde orada olmam gerektiğini söyledi.0.35le alan var hatta 1,60 olup tek soruyla alanda varmış o kadar şans bende yok :/ Referans mektubu umarım işe yarar..
Konu AnakinSkywalker tarafından (05-04-2013 Saat 12:48 PM ) değiştirilmiştir.
referans mektubuna bazen bakmıyorlar versende gerek yok diyorlar sanada inşallah şu erkek consul gelirde rahatça alırsın senin alamaman birazda şans bazılarına da hiç transkript açtırmadan vermişler![]()
Yarın 2. defa vize görüşmesine giriyorum arkadaşlar içimde pek ümit yok ama 2 kez deneyelim şansımızı bakalım
kesinlikle yaz çıkınca bol şanslar![]()
Usta neden notlarını yukseltıp hazıranda denemıyorsunda boyle rısk alıyorsun ?
Hyrli hbrlerini bekliyrm kardesm
Vize görüşmesinden çıkmadın mı hocam daha valla merak ediyorum ortalamalar yakın ben de ilk reddi aldım.Haziranda denemeyi düşünüyorum ortalamayı yükseltip.Okulum 8inde bitiyor zaten.Tek sorun uçak bileti olacak
aynen noldu ? kardeş aldın mı ?
bişi sorcam bu her girişte 160 dolar yatırıyomuyuz yoksa bir sferlikmi ?
her vize başvurusunda 160 dolar yatırmak zorundayız. bence bu saçma
usta nerdesın naptn bende merak ettımsirra kadem bastın
Adam ortadan kayboldu![]()
vizeyi alıp kaçtı ülkeden![]()
Kardeş sonuc ne oldu?
Saniyesinde şu anda miami beach de kızlarla takılıyor![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks