ama tavsiyem cok fazla turklerle takilmayin abd nin neresi olursa olsun mumkunse komsunuz turk olsun ev arkadasiniz degil tabi ingilizcenizi gelistirmeye ve yabanci arkadaslar edinmeye geldiyseniz
ama tavsiyem cok fazla turklerle takilmayin abd nin neresi olursa olsun mumkunse komsunuz turk olsun ev arkadasiniz degil tabi ingilizcenizi gelistirmeye ve yabanci arkadaslar edinmeye geldiyseniz
Bu williamsburga içim hiç atmıyo nedense
Ben hemen adres vereyim218 Bypass road Williamsburg VA 23185
yorumları okuyunca moralim bi duzeliyor bi bozuluyor![]()
Sevgili Amadeus, engin bilgilerin için çok teşşekürler öncelikle, benim merak ettiğim pineapple da kalacağım ben, orada bizim yemek yapabileceğimiz mutfak tarzı yerler var mı ? Yoksa onlar yemek veriyor mu ? sitelerinde havuzumuz vardır tarzı birşey okumuştum, gerçekten var mı yoksa ben mi yanlış okudumbir de ne sıklıkta nasıl eğlenceler düzenliyorlar acaba ? cevaplar için çok teşşekürler şimdiden =)
Pineapple'da yemek yapılabilecek bir mutfak var. Ama emin ol, o mutfağı gördükten sonra bir daha önünden bile geçmek istemezsin. O kadar pis ki anlatamam. Ben önünden geçerken bile kokudan ölecek gibi oluyordum. Yemek yapmak istersen odalarda mikrodalga var. Onlarda 1$ hazır yemeklerden yapıp yiyebilirsin. En ucuzu ve kolayı bu oluyor.
Pineapple'da havuz var. Pis ama yine de gideri var. En azından eğlenceli oluyor orada birileriyle takılmak.
Eğlence çok sıkılıkla düzenleniyor. Şimdi hayal etmesi zor, biliyorum. Ama haftada 2-3 min. ufak partiler, haftada 1 de daha büyük çapta partiler olabilir. Ama bu tabii ki gelenlerin eğlence anlayışına ve moduna bağlı. Şunu söyleyim, Pineapple Williamsburg'un abartısız en hareketli yeri. Gidince gördükten sonra, en hareketli yer buysa, hareketsizi düşünemiyorum diyeceksinama yine de eğlenirsin.
""Let the game begin""
Öyle gece hayatını seven birisi değilim çok büyük beklentim yok o yüzden sıkıntı da yok
http://tr.exchangeinternational.org/...usekeeping.pdf bu ilandaki yerde çalışacağım George crescent diye bir yerde yakın mı acaba pineaple a yani bisikletle veya yürüyerek ulaşımımı sağlayabilir miyim ve tabiki en merak ettiğim soru virginia beach e ne kadar uzaklıkta ?
2. işi bulmak imkansız demişsin, oraya 21 haziranda gidicem imkansız ötesi sanırım bulmam, bu kazanacağım para beni orada çevirir mi ? giderken ne kadar yanıma almalıyım ? 2. iş bulma tekniği varsa söyleyebilir misin ? Cevapların için tekrardan çok teşşekür ederim![]()
Otel uzak Pineapple'a.Ama Williamsburg'de yakın diye bir kavram yok. Her yer uzak. Bisikletle ulaşım da baya zor.Otobüs var ama.Hangi renk otobüs'ün gittiğini bilmiyorum ama gidince öğrenirsin. Pineapple'da Amy'e sor o söyler hangi otobüs'ün gittiğini.
Seni çevircek parayı kazanırsın rahat ol.Gidiş tarihin çok geç olduğu için 2. iş baya zor. 2. iş bulmanın pek bi taktiği yok. Çıkıcaksın dışarı, gördüğün bütün restoran, otel vb. yerlere girip iş aradığını söyleyeceksin. Ama ihtiyacın olacağını çok sanmıyorum. Çünkü KingsGate de saat alırsın sana yeterli olacak. Geri kalan vaktinde de dinlenme ve sosyalliğe ayırırsın.
Williamsburg Virginia Beach'e arabayla 1 saat civarında.Çok yakın sayılmaz. Otobüsle daha uzun sürüyor. Tavsiyem arabayla gitmeniz. Otobüs saatleri pek uygun değil ve gün içinde bizdeki gibi hep otobüs olmuyor.
""Let the game begin""
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks