ne zamandır giremiyordum foruma gatlinburg işi ne yazıkki yalan oldubirkaç iş olduğu söylendi firmadan ancak onlarda son anda iptal oldu işşiz kaldık yani vizeleri aldığımız halde sanırım bu sene wat yok bize
bu kadar geç tarihte iş bulan warmı hiç aranızda acaba? biz gidemiyoruz ama gidecek arkadaşlara iyi watlar şimdiden
çok acıklı bi msg oldu ama napiim![]()
yok mu bu sene tennessee yolcuları?![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
ya ewet o kadar vize oldıkwalla daha önce giden arkadaşlara söledik mail attık cwp bekliyoruz diğer firmalarada baktım ama yokk yokk yokk
craiglist teki işlerede başwurmak istemiyorum güvenemiyorum açıkcası yani sizin önerebileceğiniz daha önce gittiğiniz yerler warsa onlarıda paylaşabilirsiniz tabi
![]()
sonunda iş bulundu tam paramızı yatırın diye telefon ettikten sonra iş çıktı ..şansımıza diyim artık. gatlinburg diye yola çıkmıştık ama şuan galveston a gidiyoruz .. bakalım neler olacak![]()
Arkadaşlar ben de bu yaz tennessee knoxville Marriott Hotel de iş aldım. Nasıl bir yer bilmiyorum.
Tennessee'yle ilgili başlık olduğunu görmeyip çok alakasız yerlere yazdım burdan da ekliyim. bu sene Tenessee sevierville'e gidiyorum. çok kişi olduğunu zannetmiyorum daha önce giden ama genel olarak nasıldır? konaklama nasıl? insanlar nasıl? free zamanlarda nerelere gidilebilir? yardımcı olabilecek varsa sevinirim. ayrıca wilderness'ta front desk'te çalışıcam. wilderness'la ilgili yorumlarınızı bekliyorum...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks