Ya arkadaşlar şirket parasının verdim ama hiç param kalmadı ne yapacam ben şimdi vazgeçmekte istemiyoum
Ya arkadaşlar şirket parasının verdim ama hiç param kalmadı ne yapacam ben şimdi vazgeçmekte istemiyoum
Birisinin çıkıp dur evlat gitmemene gönlüm razı olmaz al şu parayı koy cebine uçak bileti al demesi için yazmış olamassın.Öyleyse neden böyle bi bilgiyi bizle paylaştın.Paran yoksa ne işin var w&t da ben sana antalyadan 4 yıldızlı otel ayarlıyım?_ turist kaynıyor..
valla arkadaşım çok gitmek istiyor isen bankaları gez 1500 tl veren var ıse al dönüşte verirsin tabi banka verirse başka çözüm yok gibi
arkadaşım ön yargılı davranıyorsun arkadaşa
İlk mesajının böyle olması art niyetini gösterir nitelikte. Nitekim plan program yapmadan, uçak biletine parasının yetmeyeceğini düşünmeden bu işe girmesi çok saçma. Ayrıca hadi biletini aldı, oraya giderken götürmesi gereken nakit harçlığı ne yapacak? O da nereden baksan en az 700-800 dolar civarında.
Yazın Newport, Rhode Island!
doğru diyorsunuz da adamn da zaten para yok daha da karamsar yapmaya gerek yok
1 Nisan sakasi degildir herhalde
Peki.
bir işe girmeye çalış bence
Kardeşim sana daha mantıklı bir yol söyleyeyim bu kesin olmamakla birlikte denenebilir eğer şirketine parayı daha ödemediysen bir mukavele- sözleşme veya her ne gerekiyorsa yapıp program ücretini şirkete wat dönüşü ödeyeceğini söyleyip şirkete ödeyeceğin para ile de cep harçlığı ve uçak paranı karşıla. Bence mantıklı veya değil ama denemeye kesinlikle değer diye düşünüyorum. Bol şans.)
Çalışıp para biriktirmeye bak derim. İstanbul gibi büyük şehirlerde günlük işler için 50-60 lira civarı ödüyorlar. Eleman ajansları ile görüşebilirsin bu konuda, hatta istersen birkaçının ismini özelden söyleyebilirim.(eğer yasak değilse) Tercümanlık yapabilirim diyorsan bu ücret biraz daha artabiliyor.
Onun dışında bankadan kredi almak ya da akraba vs.den para bulmak yolunu deneyebilirsin.
Bir de uçak biletini taksitli alabilirsen(kredi kartının limitinin baya bi yüksek olması lazım. Bunu bankadan talep edebilirsin.) bu da bir çözüm olabilir.
Bunların dışında başka bir çözüm aklıma gelmiyor.
hocam her gün okul çıkışı bir saat ayağını büküp otursan bir köşeye sersen önüne mendili gör bak neler oluyi
Arkadaşım bak birsürü seçenek çıktı karşına.
Eğer bu şekil bir planla daha istanbulda birşey yapamadıysan acaba 10 bin km ilerde ne yapıcaksın ? firmaya deki ben bu işten vazgeçtim yoksa senin için herşey sıkıntı bu programda ...
What an experience .!!
Herhalde 2-3 yıldır çalışıyor olmasam ben de arkadaşla aynı durumda olurdum. Programa ilk kayıt olmayı planladığımda 1000-1500 lira kadar kredi kartı borcum vardı. Her ay ödeyip tekrar harcıyordum. Şimdi harcamayı bırakıp, limiti bilet alacak seviyeye getirebildim ancak.
kolay gelsin hocam sana.
Dua ediyorum her gün bi yerden bi şey gelecek inşallah umutsuzluğa kapılmaya gerek yok herhalde artık geri dönüş yok
ben istemez miyim param olsun uçak biletini istediğim gibi alayım cebimde 1000 dolar para olsun giderken ama yok işte yok olan da çok var olmayan da yok...
arkadaşım vazgeçme sakın elbet karşına bir çözüm yolu çıkar .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks