bilemiyorum,ingilizceden kaynaklı olabilir.
hesap numaramı verdim,hesabı hangi eyalet hangi şehirde açtığımı söyledim.öncesinde sorunumu anlattım.hatta şehrin posta kodunu istedi, hesabı açtığım bankanın adresini tarif ederek oranın telefon numarasını verdi,ben göremiyorum hesabınızı,bir de o bankayla görüşün dedi.ordaki kadın da dediğim gibi hesap kapatma formuna yönlendirdi. online olarak da bağlanamıyorm,usa'den döndükten sonra panikle 3 kez yanlış girince şifre iptal olmuştu, kullanıcı adımı da hatırlayamıyorum şu an,yazıyorum birşeyler ama uyuşmadı. social security number ve account number ile username ve password yenileyebilirsiniz yazıyor ama ben bilgilerimi girince tanımlayamıyoruz yazıyor,bir telefon numarası var onu arayın yazıyor,daha bu numarayı aramadım ama farklı bir sürü numarayla görüştüm dün."i am not able to see your account" dediler.ad soyad söyledim,hesap numarası söyledim,nedense göremediler hesabı. hesabın kapanmış olma olasılığı var mı ki? böyle bir hesap yok dese anlıcam,belki de bunu demek istiyorlar ben de yarım anlıyorum
Bookmarks