Arkadaşlar ben hyannis Massachusetts çalısacam ama travel aşamasını arkadaslarım la yapmak istediğimden new york!a inip ordan hyannıse geçmek istiyorum
john fkenndey havalimanından nasıl hyannıse gidebilirim yardımlarınızı beklıyorum
Arkadaşlar ben hyannis Massachusetts çalısacam ama travel aşamasını arkadaslarım la yapmak istediğimden new york!a inip ordan hyannıse geçmek istiyorum
john fkenndey havalimanından nasıl hyannıse gidebilirim yardımlarınızı beklıyorum
Boston havalimanına al bileti? Oradan otobüsle geçersin. New york'tan 5-6 saat sürer.
Yazın Newport, Rhode Island!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bende massachusetts de hyannis yakınında south yarmouth daki ocean mist beach hotel&suits de çalışacagım oraya gidecek arkadaşlarla iletişim kuralım zira kalacak yer sorun ve sıkıntılı olacak. Fb dan ekleyebilirsiniz Gökmen Kaplan ( Akdeniz Üniversitesi ALANYA/ANTALYA)
NYC'den Boston'a Peter Pan firmasının otobüsü ile 30 dolara geçiyorsun.Peter Pan south station denilen noktaya kadar götürüyor zaten ordan da hyannis araçlarına binersen rahatlıkla gidersin.7 binişlik ticketlar var ondan almanını öneririm her bilet 10 dolara geliyor sıkıldıkça gidersin hem.Firmanın adı da Concord
peter pan otobuslerıyle newyorktan hyannis'e geçebilirsin. otobüs saatleri burada
Purchase Tickets
çok sağolun![]()
Traveli donuse saklamani tavsiye ederim. Inan basta keyif alamazsin. 3 ayda bir suru tecruben olucak
Ilk zamanlarin zaten surekli urkek gecicek. Konusma zorlugu bile yasayabilirsin. Amerikan dilimedebiyati okuyanlar bile ilk bir hafta hep afalliyor. Hem
Hem ulkenin sistemini cozmen, hem guzel bir travel plani icin 3 ay orada yasamam sart![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks