Alıntı esratahirovic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kargo için mesaj geliyor telefonuna. ben cuma günü gitmiştim vizeye bugun sabah İzmir'e geldi pasaport, hemen gönderiyorlar.
Anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, içim daha rahat etti şimdi

Alıntı tugcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün ben de Ankara'da vize görüşmesine gittim. 8 de randevum vardı 15-20 dk onceden oradaydım. 8.30 gibi içeri almaya bşladılar. Bir kaç güvenlik işleminden sonra içerideki yerimi alıp sıramı beklemeye başladım. 8:45de numaram yandı. Parmak izimi bıraktım , 2 elin 4er parmağı .. arkasından baş parmaklar. Sonra yerime geçip tekrar sıramı beklememi istediler. Şansızlığımdan olsa gerek sıra bir türlü bana gelmedi tekrar. İngilizcemden not ortalamam ve daha önceden İngiltereye turist olarak giriş çıkış yapmış olmamdan ötürü kendimde oluşturduğum özgüven ve rahatlık yaklaşık 1 saat boyunca 'KÖS KÖS' oturup her 'dit' sesinde 'aha şimdi bende' heyecanıyla numaratöre bakmaktan 'kalp krizi geçirecek aşamaya' gelmişti. 10:00'da nihayet numaram yandı. Görüşme kabinine gidip merhaba dememle , 'hangi bölümü okudğum , daha önce çalışma tecrübem ve ne olduğu , ne zaman mezun olduğum' sorularını alıp cevaplamam 1 dk sürmedi. 'Have a nice Summer' cümlesinden sonra bittiğini varsaydım , 'do I have to do something else' dedim , Türkçe olarak 'gidebilirsiniz' cvbını aldm

Ortalamam 2,77

Fikrimce vize görüşmesinin GNO'nuz ile DOĞRUDAN ilişkisi var(normal şartlar altında, görevlinin kişisel gıcıklık ve terslik oranını sıfır varsayarsak) . Not ortalamanız ne kadar düşükse sizden o kadar İngilizce yeterlilik bekliyorlar. Bir nevi Erasmus gibi , fakat daha zihinsel ve keyfi bir durum , sadece benzer olduğundan erasmus dedim.

Herkese kolaylıklar.
Hayırlı olsun tugcan umarım herkes rahatlıkla alır vizesini.

Alıntı AnakinSkywalker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim sen oradayken red olmaması da güzel
Evet çok güzel bir şey sadece bir kişi isim soruşturmasına kalmış bizim şirketten