sister bayi duydum evet, kanada sinirinda bi kasaba saniyorumki, hatta netten arastrdim milwaukeenin 210 mil kuzeyinde biyer.. milwaukee den veya madisonda greyhound otobusleriyle gidilebilir ama cok uzak oldugu icin her zaman otobus olmayabilir, dolayisiyla oraya ulasim biraz sikintili bana gore.,
cunku ben kendimden biliyorum gecen sene madisondan wisconsin dellse 2 gunde gittim cunku madisondan dellse gunde 2 otobus var ve biz ikisinide kaciricak kadar gec varmistik madisona dolayisiyla biraz sikintili ve cok yorucu olmustu.. sister bayle dells i karsilastirirsam sanirim sister bay biraz daha sapa bi yerde kaliyo,
ama belkide oraya daha yakin bi havaalani vardir diye dusunuyorum, varsa eger senin icin daha kolay olur,.
ama yoksa da sorun etme cunku belki forumda gormussundur; ben ve arkadasim fatih255 bu yaz madison havaalanindan cevre sehirlere work and travel ogrencilerinin transferini yapmayi dusunuyoruz,. iligilenirsen detayli konusuruz,.
bu arada sanirim piggly wiggly supermarketini sormussun, oyle bi supermarket ismi duymadim acikcasi sanirim yerel bi market cunku dellstede vardi oyle bir market ve ben 10 eyalet gezmeme ragmen hic baska bi subesine rastlamadm dolayisiyla dedigim gibi yereldir, ama endiselenme markette calismak rahattir hele kasiyer olucaksin cok rahat olursun oturursun butun gun,.
Bookmarks