gecen seneden birkac hafta erken aciklanir. Her zaman boyleydi.
gecen seneden birkac hafta erken aciklanir. Her zaman boyleydi.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Kaya maalesef bir standart ve kesin tarih araligi yok bu konuda.3 kez maruz kaldim bu isleme.
ve 3.cusu en gec aciklanan oldu 5.5 ay
Sonuc mutlu son Amerikdayim su an. verecekler her turlu ama gec olucak maalesef.O na gore hazirla kendini.
Konu watken tarafından (23-03-2013 Saat 05:52 PM ) değiştirilmiştir.
hahaha watken gittin ha sonundadönüş ne zaman
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kardesim haziran 1 gibi donus.Geriye donup bakiyorum da cok bisey kacirmamisim ogrenciyken WAT ile gelememden dolayi.American dream hayal!Her turlu Avrupa on basar buraya.
neyse konuyu daha fazla taciz etmeden ben kacayim.
Kardes umarim en kisa surede aciklanir.Elinden gelen bisey yok bu surecte ve en kotu seneryoya gore hazirla kendini alternatif planlarini yap.Magdur olma!
bu isim soruşturmasında çift isim sahibi olmanın bir avantajı varmı? sicil temiz.
arkadaslar sizleri rahatlatacaksa bir bilgi paylasayim.
http://ceac.state.gov/ bu siteden vize durumunuzu kontrol edin
Status Updated Date iniz eger vize gorusmenizden sonra degisiyorsa yani en cok 4 5 kez degisiyor, sonunda da genelde konsolosluktan pasaportunuzun istendigi bir mail aliyorsunuz. Eger Status Updated Date iniz degisiyorsa dosyaniz isleniyordur ve yakinda aciklanir
kaya kardeşim benimkinden de bir haber yok şuana kadar pending im hala
ama şimdi arkadaşın verdiği siteye girmiştim.3-4 gün işlem sürüyor falan diyordu başlangıc 8 şubat filan yazıyordu bugün oraya baktım yazı değişmiş enteresan tarih gitmiş böyle yazıyor
IF you have submitted your online nonimmigrant visa application (DS-160), it has not yet been processed into the visa system. At some locations, your application will remain in this status until you appear for an interview or until your application is ready for review. Please see the embassy or consulate's website for information on the next steps required for visa processing.
henüz işlenmemiş olabilir filan diyor işlenmek üzere bir kaç yere gidebilirz bekleyebilir filan filan..
değişmiş olması heralde pozitif bir durum süreç içinde :s bilmiyorum valla nolcak
inşallah bizde kalmayız
Merhaba arkadaşlar isim soruşturması nedir ?
hala açıklanmadı arkadaşlar sizinkiler demekki bizde isim soruşturmasına girsek bu saatten sonra çok zor yani ..
What an experience .!!
eskiden form bole degıldı neden kımse gırmıyor yada gırıpte bişeyler yazmıyor![]()
sanırım herkesin vize dönemi![]()
konsolosluga mail attim . bekliyorum. 9 hafta oldu simdi ucak biletimide almam gerekiyor ne yapacagimida bilmiyorum gerilmeye basladim yani senden bi haber varmi ? CEAC a girince ne yaziyor vize durumund
a
benim aynı
bu arada haftada 8-15 kişiye veriyorlar send passport yazısını son 5 haftayı gün gün tuttum artan send passport ları bizim işimiz zor. allah bundan sonra kalacaklara sabır versin. tedirginim 4 hafta * 6 ay sürebilr inş açıklanır..![]()
[QUOTE=canakbay;181385]benim aynı
bu arada haftada 8-15 kişiye veriyorlar send passport yazısını son 5 haftayı gün gün tuttum artan send passport ları bizim işimiz zor. allah bundan sonra kalacaklara sabır versin. tedirginim 4 hafta * 6 ay sürebilr inş açıklanır..[/Q
herseyı gectım ya ben 2 kez kalmamı gectım barı ıkıncısı erken sonuçlansa![]()
ikimizinkide açıklanır inş uçak bileti almam gerekiyor ne yapcağımız bilmiyorum keyfim kaçıyor günler geçtikçe ne yapıcam bilmiyorum
bileti alsak mı acaba ?
sonra iadesi olan 100 euro zarar edersin dedi acentedeki kız beklersen 200-300 euro zarar edersin dedi bilmiyorum kararsızım![]()
bize mail gelecek mi yada telefona mesaj eğer ki geçersek . ? bilgin varmı
konuştuğum acenteler al diyor geç açıklanırsa 100 euro zarar edersin en fazla diyor. eğer mayısta falan acıklanırsa en az 300 euro zarar ile alırsın diyorlar bilmiyorm :s
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)
Bookmarks