Atlantic City de çalışan bir arkadaşımın yanına gitmiştim.Köpek gibi çalışıyordu ama köpek gibi de kazanıp yiyordu parayı.Çok fazla yorulacaksın ama eğer eğlenmeyi biliyorsan inan bana değeyecek bir yer
Atlantic City de çalışan bir arkadaşımın yanına gitmiştim.Köpek gibi çalışıyordu ama köpek gibi de kazanıp yiyordu parayı.Çok fazla yorulacaksın ama eğer eğlenmeyi biliyorsan inan bana değeyecek bir yer
Merhaba arkadaslar atlantic city fairfield inn otelde calisicam bu yaz arkadasimla. ama hem yer hakkinda hemde otel hakkinda cok birsey bilmiyoruz. BIlgisi olan var midir?
Konum olarak iyi bir yerde gözüküyor fakat atlantic city nin kalbi olan board walk a biraz uzak bir yer.Tam olarak çalışacağın departman nedir? Housekeeping mi?
Ayrıca otel 2 yıldız olan bir otel hakkında yapılan bir kaç yorum buldum genel olarak güzel yorumlar kendi halinde bir yer.
evet housekeeping olarak gidicez buyuk ihtimalle. isverenle skype uzerinden bi gorusmemiz olcak. sonrasinda kesinlescek. Yani sessiz sakin bi yer diyosun oylemi![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks