arkadaslar forumda baktım da rastlamadım , myrtle beach te marriott otelde calıscaz ,3 arkadas olarak,o otelde daha once çalışmış veya otelin yerini bilen hatta oralarda calısmış - kalmış birileri varmıdır bize tecrubelerini anlatabilecek olan ?
arkadaslar forumda baktım da rastlamadım , myrtle beach te marriott otelde calıscaz ,3 arkadas olarak,o otelde daha once çalışmış veya otelin yerini bilen hatta oralarda calısmış - kalmış birileri varmıdır bize tecrubelerini anlatabilecek olan ?
Varsa Myrtle Beach'e gidecek birileri tanışalım gençler..
Merhaba..
Ben de bu yaz myrtle beach'e gidiyorum. E-mail adresini ozel mesajla atarsan iletisime gecebiliriz.. ben mesaj sayim az oldugundan dolayi yollayamiyorum : )
Yolladım september.Bekliyorum geri dönüş yapmanı.
Ozelden degılde genelden sohbet edılmenız sahsımca sıddetle onerılır, saygılar![]()
Biz bu myrtle beach'e gidecekler iletişim felan kuramayız![]()
biz de 3 arkadasiz
2 arkadaş olarak 18 haziranda da biz geliyoruz. Genel olarak izlenimleriniz nasıl myrtle beach hakkında ?
Vardır dostum ben mb daydım gecen sene. Mariott otel de 2. iş hausekeeping ayarlamaya calısmıstık hatta. Hausekeeping manager i türk adı Hüseyin çok iyi bi abidir. mariot otel biraz north myrtle beach de kalıyor onun için şehir merkezine (broadway at the beach ya da ocean blvd.) biraz uzak. hatta baya fazla biz arabalarla gidip geliyoduk. Otel çok lüx türk çalışan çok herşey iyi ama tek kötü yanı uzak oluşu. konaklamanızı işe yakın ayarlayın sonra da araba alın derim. toplu taşıma yok taxi bulamıyosun bulsanda çok pahalı.
Bende bu yaz NascarSpeed Parkdayım.Var mı ora giden veya bilgisi olan ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks