Alıntı ipekunal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uğur merhaba , şu an iş sözleşmem geldi de middle creek de kalacağım kesin internet olmadığını söylüyor sen nasıl halletmiştin bunu ?? çünkü ailemle falan görüşmek için lazım oluyor internet , sanırım sadece ortak alanlarda var internet nasıldı koşullar biraz bahsedermisin .
Ben eve internet çektirmiştim.Centurylink i arayıp sipariş veriyosun.Daha doğrusu önce online chat yapıyosun bilgilerini alıyorlar teyit etmek için arıyorlar.Ya bi arkadaşının telefonunu ver yada bi telefon al ki lazım olabilir 3 ay boyunca.aylık 29$ ücreti var internetin.Sana kutu gönderiyolar sen kurulumunu yapıyosun çok basit,kağıtta anlatımı var detaylı.Bu arada bunun için 6 aylık kontratı var filan yazıyor internette ama zaten chat yaparken sen söylersin ben 3 ay sonra kapattırıcam sorun olur mu diye,onlarda istediğiniz zaman kapattırabilirsiniz diyor zaten.Kurulum için gelen kutuda bi tag var onu atma.Kutuyuda atma.Amerikadan dönerken interneti kapattıktan sonra UPS'e gidip o tag'i veriyosun kutuyla beraber ne ücret ödüyosun ne adres veriyosun.Zaten anlarsın gönderici olarak senin adın alıcı olarak century link adresi yazar.Eğer onu kaybedersen şirketi arayıp onu sana göndermelerini istemen lazım.Eğer eksik parça gönderirsen modem ücretini sana yansıtabilirler.aylık ücret ise internet üstünden ödenebiliyor.Kredi kartı yada banka hesabı gerekmiyor.Social Security Number yeterli.Ancak Middle Creek ofise bi sor biz ordayken Ağustos ayında internet servisi de veriyolardı ücreti yada detayı hakkında bilgim yok.Bu centurylink 12mbps 250 GB kotalı.Kota aşımı hız düşüyor ücret alınmıyor.Bu arada tüm siparişlerini Loss Prevention(Otelin güvenliği gibi bi departman) bölümünün adresine ver 24 saat açık ve çok net adresi var.Onuda ayrıca yazarım bu konuda yine.