Ben daha 2 gün önce taxback.com ile ve rttax ile görüştüm.Birinde telefonda 1 saat diğerinde online chat yaparak.Taxback.com'da bi bayan çıktı Türkmüş.Anlattım durumu dedim ben iki işte çalıştım ödediğim vergi 2300$ civarı,ne kadar alırım.Sordu hangisinde ne kadar ödediğimi anlattım detayları bana direk üste para istemedikleri için şanslısın diye başlayan olumsuza girip artık ne kadar alırsam şükretmeliyim mantığına sokmaya çalıştı sonra 890 dolar alırsın dedi.Ben size dönerim dedim kapattım teli.Sonra rttax a girip chat ile biriyle görüştüm adam birlikte hesaplayalım dedi sitedeki hesaplama aracına değerleri aynı anda girdik verilen miktar 1168$.Arada ciddi fark var.Birde bana iki kişide aynı şeyi söyledi kazancın belli bi miktarı geçince aldığın vergi iadesi azalıyormuş.Bu mantıklı geldi çünkü vergi iadesi almak için tam rakamı bilmiyorum ama bi sınır var onun altında kazanmış olmak gerekiyor galiba.

@azuhazu @ozgursum var mı tavsiye edebileceğiniz bi şirket bu yazdıklarım dışında?Yani daha az kesinti yapacak..